Öss Kitap İhtiyacim Var
-
Bu sene 320 puan yaptim ama yerlesemicem gibi ygs hazirlanmistim simdi lys hazirlancam elinde kaynak olanlar varsa yollabilecek ariyorum bu sene gunde 6 saat calısmayı planladıgım ıcın epey bi soru bankasi lazim yardımlarınız ıcın tesekkur ederim pm atın adres verebilirim cok ihtiyacim var fiyatlar yuksek ve suan calısoyorum ama dersane parasini odeyebiliyorum ailem bu sene karismiuo ihtiyaclarima okumak uzere simdiden tesekkur..
-
başlığı küçük yap yoksa konuj silinir
-
tmm
-
bende 2-3 yıl eski kitaplar var ama müfredat değişcekti sanki önümüzdeki sınav icin?
alanın ne bu arada
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
bende 2-3 yıl eski kitaplar var ama müfredat değişcekti sanki önümüzdeki sınav icin?
alanın ne bu arada
-----------------------------sayısal mufradat degiscek kimya degiscekmis cogunlukla ama ne varsa suan icin lazim kitap isimlerini soyleyebilirmisin ve hangi dersler
-
Hocam kitap olması lazım da eski be.2007 veya 2008 yılının yanlış hatırlamıyorsam.
Akşam bakayım yardımcı olabileceğim kitap varsa yazarım tabi sende pm filan at unutmayayım.
-
imlegend bunu yazdı:
Hocam kitap olması lazım da eski be.2007 veya 2008 yılının yanlış hatırlamıyorsam.
Akşam bakayım yardımcı olabileceğim kitap varsa yazarım tabi sende pm filan at unutmayayım.
-----------------------------tmm kardes kitap hangi ders oldugunu fln yaz yeter
-
yollayacaklar kitap ismini ve hangi ders oldugun yazarsa iyi olur
-
piskopati_x bunu yazdı:
yollayacaklar kitap ismini ve hangi ders oldugun yazarsa iyi olur
-----------------------------hocam bende 2010 kitapları da var 2009 2008 kitapları da var. bir bakayım buraya yazayım birazının ismini.
fem simetri seti var lysler tam ygslerden birkaç kitap eksik. fem soru bankası seti var.
sıav lys(matematik-fizik-geometri) var.
güvender %100 öss matematik 2 var.
bunların haricinde de bir sürü kitap var.
-
La sahir var, ona sor bakalım...
-
Pikacu bunu yazdı:
La sahir var, ona sor bakalım...
-----------------------------sahir kim