Öss Mağduru??
-
arkadaşlar bende yarın öss ye gireceğimm çok sitresliyim ne yapıcağım bilmiyorumm.. işin kötü tarafı ben bugünn sanavımın olacağı yere gidip 2007 öss denemesini çözdümm herşeyi çorrba yaptımm aklımdan olan bütün bilgiler gitti.. ilk sınava girişim değill ama herşeyi unuttumm nedense.. yarınn içinn bana dua edinn.. şimdiden teşk.. inşalllah çalışan başarır diyorumm...
-
Allah yardımcın olsun.. stress olmasa zaten işin içinde bir terslik olurdu.. bu sınava sen değil 1.5 milyon giriyor ve hemen hemen hepsinde de bu stress var.. önemli olan bu stressi pozitif yönde kullanıp soruları daha rahat şekilde çözmendir
hep dediğim gibi.. evdeki ortamı (rahatlığı) sınav ortamına taşıyabilen insanlar sınavı kazanır
-
ritalin..
-
-
Nerde sınava giriosunuzkiea :| stres yapmadan önce bulduun yerin güsel yerlerini gezin tozn hava alın dicemde saat 21,40 olmu$ :|
-
ne dua etcem rakibim değil misin :P
-
h.z. peygamber şöyle diyor tommanie..
kendisi için istediği güzel şeyi başkası için istemeyen bizden değildir
:)
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------
ne dua etcem rakibim değil misin :P
----------------------------- -
hiç stres olmasa daha kötü olurdu.Bi umursamazlık olurdu üstünde, heyecan ve stresin azı faydalı
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------h.z. peygamber şöyle diyor tommanie..
kendisi için istediği güzel şeyi başkası için istemeyen bizden değildir
-----------------------------benim istedigimi nerden biliyon :P
şaka bi yana beni acayip heycan bastı ya.her yerde öss muhabbeti :S
-
mağdur diyince bi aksilik oldu sınava giremiyosun sandım.umarım sakin olmayı becerir ve basarılı olursun nekadar dandik bi sistem olsada bu sene bazı artılar var onları dusun enazından biraz rahatlarsın bu aksam nete erken veda et bence vücudunda kafanda dingin olsun.sınava gircek herkeze basarılar iyi haberlerinizide burda okuyacagız umarim.