Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'
-
protein tozu gibi bişi o zaman :X
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
incelicem bu işi..
kafama uyarsa alırım :F
-----------------------------aspirin mi alıyon?
-
Yönetime soruyorum:
Bu başlık kaldırılmıyor da benim açtığım "Beyin Aktivitesini Artırıcı Hap - Satış" adlı başlığım neden kaldırıldı?
-
Fatih bunu yazdı:
Yönetime soruyorum:
Bu başlık kaldırılmıyor da benim açtığım "Beyin Aktivitesini Artırıcı Hap - Satış" adlı başlığım neden kaldırıldı?
-----------------------------yönetim kendi adına cevap verir eğer isterse ama ben düşüncemi söyleyeyim
kreyzi eczacıdır
hangi ilaç ne işe yarar ne eder forumda bi doktor yoksa ondan iyi bilen de yoktur demektir
senin başlıktan anladığım kadarıyla garip bi ilaç olabilitesi var
çıkışın gereksiz olmuş
-
eczanelerde war dimi bu ilaç
-
ByMusty bunu yazdı:
eczanelerde war dimi bu ilaç
-----------------------------var tabi ama dediğim gibi orda 38lira etiketi var ben gelişine satıyorum
-
Fatih bunu yazdı:
Yönetime soruyorum:
-----------------------------hocam konunu baltalamamak için yazmadım ama o ilacı herkes kafasına göre kullanamaz
sende anksiyete bozukluğu filan mı vardı ? çünkü bu ilaç direk merkezi sinir sistemine etki ediyor
bunu kullandıktan sonra araç kullanmak yada büyük iş makinaları filan kullanmak zararlıdır ani
durgunluk,dalgınlık veya bi anda duyu fonksiyonlarının durmasına sebep olur
tabi sen diyeceksin ki bende olmadı olabilir ama kişiden kişiye değişiklik gösterir ki sende yan etki yapmamasının
en büyük etkeni yaşadığın travma yada hastalıktır...
-
Solgar-75 yada solgar-2000 + Solgar Nero Nutrients .
İyidir iyi :)
-
müdür ssk yazarmı bunu :D
editliyek: karşılamaz demişin zten tamm (:
-
Gecement bunu yazdı:
- Değil bu ilacı kullanmak doping bile yapsanız hiç bir ilaç size enerji vermez. Sadece duyarlılığınızı azaltır. (yorulmama gibi) Dolayısıyla reklam daha baştan YALAN!
- Bi aldım 3 gün uyumadım eywallah 3 günün sonunda kaç gün uyudun? Uyandıktan sonra zaman kavramın ne zaman tekrar düzeldi. (ileri derecede gündüzü gece, sabahı akşam gibi hissetme yada 10 dk sonra şunu yapacam dediğin şeyi 2 saat sonra yapmaya kalkmak gibi)
- Bu ilacı aldığınızda deliler gibi ders çalışacağınızı zannetmiyorsunuz değil mi (:
- Dikkat ve algı o kadar kapsamlı komlex bi olaydır ki bu iki kıçı kırık vitaminle ölçülüp değerlendirilemez ki bu da YALAN! Aksini idda eden varsa psikolojik der geçerim hiç yoramayacam kendimi (:
Doktora başvurmadan ilaç kesinlikle kullanmayın hele ki öss gibi bi sınava hazırlanırken...
Bu tarz satışları baltalama gibi bi niyetim var mı? Evet var, bu tarz ilaçlara bel bağlayan insanların içinde bulunduğu durum, senin 25 liraya sıkışmışlığından daha fazla önemli benim için. 100 pm ye cevap attım 2 tanecik satış oldu demişsin, çok hoş (: İsabet olmuş.
-----------------------------tebrik ederim hocam iyi yakalamıssın :)