Öss Protestosu!
-
ÖSS 'e Gircek Öğrenciler Sınav Bitiminde Kalemlerinizi Ortadan Kırıp Sıranın Üstüne Bırakın Bizde Kendi çapımızda Bir protesto Yapalım Ve ÖSS 'e Karşı Olduğumuzu Gösterelim.
arkadaşlar bunu msn lerinizde gezdirin.lütfen rica ediyorum.
yeter artık kimilerimiz sevgililerinden ayrılır bu öss uğruna kimileri intihar eder kimileri başka bi bok yapar ama hiç kimse istediği yere varamaz.
Kafam girsin Öss'ye!!!
-
ahh ahh adama suıkast yapcaklardı anlamadı bunu hıc ıplemezler
zaten bu saatten sonra olcak ıs degıl onceden medyaya tasınması gerekıyodu
-
Tınnnnnnnnnn , ÖSS ye girecek tüm müritler bknz : http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=714
-
Eyvallah bana uyar...
-
valla bilemem abi ben koyucam kalemimi kırıp masanın ortasına yayıorum msn den falan forumlardan her tarafa duyurabildiğim akdar duyurucam sesimi.
-
böyle bi protesto yaptık diyelim kim görcek ki..orada görevli hocalar görcek..onlarında a.q zaten..
-
össyi protesto edelim diyorsunuz da..
üniversiteye öğrencileri nasıl seçmelerini düşünüyorsunuz?
tombala mı çeksinler?
öğrenci sayısı fazla olduğu için sınav yapılmak zorunda.
-
kalemlere yazık lan yapmayın öle şey kaç ağaç gidio lan tüm össci tbtliler kırarsa kalem yazık olr lan
-
az kaldı az =) Jhem Uzan Ünivsersite sayısını 4 e katlıcaanıda açıkladı!:) Yani öSs yi bu yöntemle siaaalicakmı$ xD
-
4 yıLdır aynı kaLemLe sınava giriyorum kırmam arkadas kazanırsam üni bitirecem o kaLemLe hem kimse tınLamayacak niye kırıp sraf edeyim ki agacLara yazık :)
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------
4 yıLdır aynı kaLemLe sınava giriyorum kırmam arkadas kazanırsam üni bitirecem o kaLemLe hem kimse tınLamayacak niye kırıp sraf edeyim ki agacLara yazık :)
-----------------------------
o zaman iki tane kalem götürüp biri kır abi.ya ağaçlar diyorsunuz o zaman gidin tükenmez kalem götürün plastik olanlarından onları kırın :D ne fark ediyo.