Öss Puanlarınız?
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------
marmara tıp oluyo diyolar.cerrahpasanin da puanı tutuyo ama sıralaması tutmuyo.gecen sene ilk 2700dekileri almis
bakalim aslinda itü muhendisliklere giricektim ama annem son aylarda aklimi celdi
cok kararsizim cok :)
-----------------------------en iyi yol senn bildiğin yoldur bence kendi kararını uygula hoş bu puanla yolu bile şaaaparsın ama :)))
-
sagol ya :)
-
yüksek puan alanlar yazmasın aq :| bnde kıbrıs pc ye gidecem sanırım :|
-
Bunalıma sokacaksınız lan ben :| Tamam yazmayın artık :| :P
-
Sözel-2 = 312 aldım.
Öğretmenlik girebilir miyim? Tarih veya sosyal bilimler?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------itü diyosunda itüde kaç tane denizcilik bölümü var,gemi güvertemi istiyosun?yoksa deniz liman yönetimim? gemi makinelerimi ? istediğin bölüme göre alan seçersin.2008 öss tercih rehberi yaz googleye tablo 4 e bak
hocam ben şimdi sizden 2008 deniz harp okulunun taban puanını istiyorum 2.si itü de hangi bölümde kaptan olunuyorsa onun taban puanını
-----------------------------itüde gemi güverte okursan vede mezun olabilirsen :D uzak yol kaptanı olursun
Diyorum ki geçen senenin öss tercih klavuzuna bak itü yazar orda.harp okullarıda en sonra yazar..
-
SilenC3 bunu yazdı:
Valira bunu yazdı:
marmara tıp oluyo diyolar.cerrahpasanin da puanı tutuyo ama sıralaması tutmuyo.gecen sene ilk 2700dekileri almis
bakalim aslinda itü muhendisliklere giricektim ama annem son aylarda aklimi celdi
-----------------------------en iyi yol senn bildiğin yoldur bence kendi kararını uygula hoş bu puanla yolu bile şaaaparsın ama :)))
-----------------------------sakin ha baskalarini dinleyipte fln tercih yapmayin aglarsiniz sonra bi kiz ugruna gittim qtahyaya aklima zicam simdk:D
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------marmara tıp oluyo diyolar.cerrahpasanin da puanı tutuyo ama sıralaması tutmuyo.gecen sene ilk 2700dekileri almis
-----------------------------Boğaziçi tıpa da yetiyo mu :P
-
Tbt de bu kadar zeki insanlar olduğunu görmek güzel :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------meslek lisesi öğrencisiyim....bu puanlarla İÜ 2 okuyabilirmiyim?? Direk Geçiş kullanmadan...

-----------------------------yasin bu ne biçim puan olum bu puanla yüksekokulu unut ama myo ve açıköğretim girersin.