Öss Sınav Giriş Yerleriniz!
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yanında yol parası harç para. kurşun kalem hariç güzel hatta rotring kalem dahi bulundurma :D
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------yanında yol parası harç para. kurşun kalem hariç güzel hatta rotring kalem dahi bulundurma :D
-----------------------------aynen öyle yapıcam..ayrıca banlanmışsın :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------aynen öyle yapıcam..ayrıca banlanmışsın :D
-----------------------------he ya bi konu açtm geyiq konusuyla alakalı o an dalgınlığıma geldi hatta burada bir yerde geyiq bölümü olacaktı dedim gözüme çarpmadı hiç adminlerimizde dar ağacına götürdüler beni
-
beyler lütfen konu içinde geyik olmasın sınav bilgileri haricinde post atmayınız.
-
Erciyes Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi 2. Kat 201 nolu derslik...
Erciyes Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi 2. Kat 205 nolu derslik (FAYDALI) nickli kardesimiz
Lise hayatımızda yanyana oturduk. Biraz daha zorlasak sınavada yanyana gircektik :)
-
bugün geldi banada
İSO İnşaat Anadolu Teknik Lisesi
bu arada sana gelmedi die merak etme zaten dağıtıma başlaması dah 2 gün olmuş gelir diye umuyorum
gireceğim yerde okuyan mürid var mı ? :D -
Samsun - Bafra
Bafra Anadolu Lisesi :)
Bakalım ne b.k yicez :D -
istanbul üniversitesi-tarih fakültesi idi.
-
he he benim giriş yeride bugün geldi, ben kendi gittiğim üniversitede sınava giriom girdiğim yerdede kaç kere fiz mat sınavına girdim haa :D:D:D:D hiç kaygım yok o yüzden nası giderim nerdedir die. :DDD
-
Sınava cep telefonuyla girmek yasak yazıyor giriş kartında emanete bırakma olayı falanda olmayacak yazıyor sınava gelirken cep telefonunuzu almayın diyor. Cep telefonuna baya takmışlar kafayı birsürü uyarı var ceple ilgili