ÖSS Tercih Başvuruları Uzatıldı
-
Bu gün 17:00 da bitmesi gereken tercihler bu gün 00:00 a kadar uzatılmış bulunmaktadır..
-
Tercih yapmayanlar açıköğretim yazsın en azından.
Bitirebilirlerse onlar için ileride çok büyük katkısı olacak. Ayrıca gelecek sene tercih yapıncada puanı filan kırılmayacak.
-
öyle bişey yok hocam 17.00de başvuru merkezlerinden(okullardan) yapılan başvurular bitiyor, 00.00da internet üzerinden adayın kendi kendine yapacağı başvuru bitiyor..zaten böyleydi, bi uzatma sözkonusu değil, ben de sandım ki 1-2 gün daha verdiler küfür edecektim, insan tercihini son güne kadar bırakır mı yahu?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
öyle bişey yok hocam 17.00de başvuru merkezlerinden(okullardan) yapılan başvurular bitiyor, 00.00da internet üzerinden adayın kendi kendine yapacağı başvuru bitiyor..zaten böyleydi, bi uzatma sözkonusu değil, ben de sandım ki 1-2 gün daha verdiler küfür edecektim, insan tercihini son güne kadar bırakır mı yahu?
ben bıraktım.. bu sabah gittim.. zaten ölü hepsi.. hafta içiyim :):).. bende 1-2 gun sandım tam küfretmeye giriodum :) -
neden bu saçma haberler uzatıldı dedi o zaman :|
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
ben bıraktım.. bu sabah gittim.. zaten ölü hepsi.. hafta içiyim :):).. bende 1-2 gun sandım tam küfretmeye giriodum :)
-----------------------------Aynen simdiden haftaicine hazirlik yapiyorum :D
Ne demisler ya hafta ici ya bogazici :D:D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Tercih yapmayanlar açıköğretim yazsın en azından.
Bitirebilirlerse onlar için ileride çok büyük katkısı olacak. Ayrıca gelecek sene tercih yapıncada puanı filan kırılmayacak.
-----------------------------hocam bu sene üni seçip gitsek. Seneye tekrar girsek.. Kazansak okul puanı yarı yarıya düşüyor diye biliyorum
-
HanDsomE bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu sene üni seçip gitsek. Seneye tekrar girsek.. Kazansak okul puanı yarı yarıya düşüyor diye biliyorum
Açıköğretim yazınca düşmüyo,örgün yazınca düşüyo.. -
HolySeclorum bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Açıköğretim yazınca düşmüyo,örgün yazınca düşüyo..
-----------------------------çok saolasın hocam :D ( bilgi için)
-
yarıya düşmüyor, ortaöğretim başarı puanın 0,8 le çarpılması gerekirken 0,3 çarpılıyor
puanına 75 desek
75x0,8<>60
75x0,3<>22,5
umarım aradakı farkı anlamışsındır
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------yarıya düşmüyor, ortaöğretim başarı puanın 0,8 le çarpılması gerekirken 0,3 çarpılıyor
puanına 75 desek
75x0,8<>60
75x0,3<>22,5
umarım aradakı farkı anlamışsındır
-----------------------------gecen sene unıye baslayıp bu sene sınvaa gırdıqm ıcın bu bana pis girdi işte (: