Öss Tercihleri Hakkında Soru..
-
Merhaba arkadaslar benim size bir sorum olucaktı da şimdi bu sene öss de tercih yaptım ve bir üniversite tuttu ama gitmek istemiyorum seneye girip başka bir üniversitede okumak istiyorum yani bulundugum sehirde ne kadar bir puan düşüşü oluyor pek bilmiyorum bu sene de sınav sistemi değişti ne kadar düşer acaba?
-
Yerleştiğin ünive kayıt yaptırmazsan düşmez..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------+1 yılın cöpe qider :)
-
Arkadaşlar tercihle alakalı diye biliyorum ama kesin bir bilginiz varsa cevap verin yanlış yönlendirilme olursa 1 yılı çöpe atmayı bırak benim hayatımı çöpe atarsınız ;)
-
Arkdaşım yerleştiğin ünive kayıt yaptırmazsan puanın düşmez. Ayrıca kayıt yaptırmadığın içinde mecburen 1 sene daha hazırlanmak zorunda kalırsın.
Bize bunca zaman böyle söylendi =D
-
ünive yerleştikten sonra kayıt yapsanda yapmasanda puan düşer (açıköğretim hariç)
yeni sistemde eskiden 100*0.8 olan puan şimdi 500*0.15 olcak
kırılmada eskiden 100*0.3 iken şimdi 500*0.075 olcak
-
3 - 4 sene önce kayıt yaptırsanda yaptırmasanda orta öğretim başarı puanı %50 düşüyordu. (İlk sene) Sistem değiştimi bilmiyorum.
-
Kayıt yaptırsanda yaptırmasanda puanın düşer!
Ama ne kadar düşer o konuda bişi diyemicem :)
-
Sen en iyisi dershaneye sor :|
-
Sanırım olay kayıt yaptırmak değil,tercih yapmak ile ilgili diye biliyorum ben...yani cevabım düşer =)
Ama sen yine de yetkin kişilere sor,burada kafan çorba olur sonra bir de yanlış yönlendirildim demeyesin...
Başarılar...
-
Yeleşip gitmezsen ikinci sene girdiğinde okuldan puan gelmez diye biliyorum ben...