Öss Ve İntihar
-
Öss açılandı intihar etmek istiyenlere bizahmet intihar çeşitlerini paylaşalım
-
fazlican bunu yazdı:
-----------------------------Öss açılandı intihar etmek istiyenlere bizahmet intihar çeşitlerini paylaşalım
-----------------------------
ilk senden başlayalım olmaz ama sen açtın sen söyle bi -
boğazını kesebilirsin meselaa hemde şahh damarını :D
-
aslında şöle 2-3 kişi öss yüzünden intahar etse bu sınavı kaldırmazlarmı ?
-
Genki bunu yazdı:
onlarda zaten senin intihar etmeni istiyor neden kaldırsınlar :D -
Genki bunu yazdı:
abi bu sene benmtanıdıgım (tanıdık diilde arkın arkı fln) 2 kişi nalları dikti ikiside kalp krizi denemedeyken fln. olum sebepleri stres cıkıverdi. bu olay medyadada yer aldı sanırım... bişe yapmadılar ama aq. hala devam. gerci intahar la bu bir degil ama yinede olum vra işte oss yuzunden...bide oss yuzunden intihar fln etmeye degmez abüler. aklınızı basınıza alın ii dusunun...
-
Genki bunu yazdı:
sen merak etme yarın haberlerde okuruz intihar edenlerihaatta ben sana ne yazcaklarını yazim
öss ögrencisi N.... A..... sınavdan aldıgı notdan dolayı ailesiyle kavga ettii babası tokat atınca 5. kattan aşagıya atladı:))
-
amk bu sınavın ben en klasik yöntemi deneyin asın kendinizi hatta toplu asalımki belki bizden sonrakiler kurtulur
-
bence manzarası güzel biyerden atla istanbuldaysan boaz köprüsünden hem manzarası güzel hem son saniyelerinden ucmanın verdigi hazı yasarsın hemde en güzel manzarada ucarak etrafı seyredersin kısa bi süre
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------hacı yapçaksan sınav sırasında yapacaksınn daha çok dikkat çeker
bu arada TBT den bi arkadaş sınavda kalem kırma eylemi yapçaktı noldu o merak ettim şimdi ?
-
He 3saatlik boktan bir sinav icin 50-60 yillik geleceginizi mahvedin...sicmisim oss sine ,olm sunu unutmayin universite olmadanda basarili olunabilir...ne intihari ...