ÖSS Ve MYO Hakkında
-
ArkadaşLar mrb.. Öss sözeL Türkçe böLümünden sadece 20 net çıkardınmı 180 puan aLınıyor,bu puanın üstüne MYO(2 yıLLık) seçiLecekse okuL Puanın 0,3 iLe mi yoksa 0,8 iLemi çarpıLıyor ??
Buarada farkLı bir hesapLama yönetmi varsa; düz Lise sözeL böLümü mezunuyum dipLoma notu 56,84..
-
Up Yahu..! xD
-
normal liseysen yani myo mezunu değilsen ve öss de myo seçeceksen 0,3 le çarpılır.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------normal liseysen yani myo mezunu değilsen ve öss de myo seçeceksen 0,3 le çarpılır.
----------------------------
İlgin için teşekkürLer,bende bundan korkuyordum çok kötü oLdu bu :|
AsLında tam tersinin oLması Lazım çok saçma bi sistem..Bu sistemi üretenin çekip çıkaranının ben ta a...
-
evet 0.3 le çarpılır diye biliyorum bende...
ama bende okuldan 56 puan almıştım, gözlerimi yaşarttın =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------evet 0.3 le çarpılır diye biliyorum bende...
ama bende okuldan 56 puan almıştım, gözlerimi yaşarttın =)))
-----------------------------Vayy Puandaşım feLan xD
Hacı ya 183 aLırsam 56x0,3 17 puan yapıyor buda = 200 puan yapıyor 200'Le 2 yıLLık biyere kendi böLümüm yani sözeLden ek kontenjandan biLe yerLeşemem heraLde,çok pis döte geLdim 0,8 oLsa rahat yerLeşirdim biyere yine sıkıntı yine dert =S
-
bu sene össde baraj puanı degişirmi yoksa geçen yıl gibimi bırakılır?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
bu sene össde baraj puanı degişirmi yoksa geçen yıl gibimi bırakılır?
-----------------------------Bu sene baraj 145'e düştü...
-
20 Türkçeden başka birşey yapamıyon mu sen ?
-
zikem oss yi bıktım yemnb ederim yaa evdekilerden bıkıorm dırdırından nete girem diorm burdada aynı :| gebermek istiorum valla
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
zikem oss yi bıktım yemnb ederim yaa evdekilerden bıkıorm dırdırından nete girem diorm burdada aynı :| gebermek istiorum valla
-----------------------------Ozaman geberLan! xD