ÖSS Ye Gireceklere Bi Kaç Taktik...
-
vathansever bunu yazdı:
-----------------------------
vala gircemjde hiç panık yapmam ben sanırım etiler lisesine düştük yumuşakların oraya (herkes öle diyo etiler hakkında) alay geçiyo kamiller
aga ayıp oluyor ordan mezun oldum a.q ne topu ya:s git çok seveceksin şanslısın orada sınava gireceğin için çünkü çok ferah bi ortamı var etiler lisesinin 3senem geçti orda vay a.q ya:d -
taktiğimiz belli 4-3-3 ile sahaya çıkıcaz kafa wuruşlarıyla test kitapçığını mahvedicez :) o sırada herkes hop oturup hop kalkıcak :)
-
İsmail Türüt krosunu Etilerde hiçbi mekan almayınca Tarabya da sahne fln aldı işte . :D O an türütcan "Tarabyada bizum u$aklar,Etilerde Yumu$aklar" dedi şimdi etilerin in adı yumu$ak kaldı :@
-
.....ve önemli bişey daha pcyi kapatın kafanızı dinlendirin.
-
affetmez bunu yazdı:
.....ve önemli bişey daha pcyi kapatın kafanızı dinlendirin.
02:00 den aşaa kapaman :) herkes ektiğini biçsin arkadaşlar inşallah
ben meslek lisesinden teknik liseye geçmiş bir öğrenci olarak
4 işlem yapmayı bilmeyen insanların öss ye gireceğine şahit oldum
yani çalışan kazansın, şans eseri kazanmaların 0'a yakın olması ve eğitim seviyesinin yükselmesi dileklerimle
herkese başarılar
kurun düğün sofrası gibi bi sofra bakın keyfinize 3 saat az değil
sınav sizden önemli değil (klişe ama gerçek)
EDIT: SORU FALAN ÇÖZMEYİN SINAV YERİNEDE GİTMEYİN BULURSUNUZ ZATEN :| -
webcrow :D
zaten öle yapıcam... gecen sene öss ye gırdıgımde adamın tekı kurdu sofrayı masaya herkez test çözüyo o şerefsiz tıkınıyo (canım kalmıstı vallahi)
bu sene yarın bende kurucam sofrayı
sınav ise nasıl geçer bilmem çalışmadım hakkımda hayırlısı şu vaziyetteyken neyse o olsun der herkese sınavda başarılar dilerim ;) -
Rahat olun yaf, dershanelerde insanı öyle bir psikolojiye sokuyolar ki sanki öss bitince bişe kalmıycak gibi, o yüzden insan stres oluyor herşeyin sonu ve herşeyin başlangıcı gibi. Yok öyle birşey kazanırsan zaten hikaye ondan sonra başlıyor. Üniversitede tam kayıyon. yok kazanamazsan da, üniversite okumadan kendini çok güzel yetiştiren insanlar var hatta bu forumda da var. Sonuç olarak bunları düşünün, kasılmayın.. Hade şimdiden geçmiş olsun.
-
8mm bunu yazdı:
Sınavda yan oturunca daha bir şey oluyormuş diyorlar :D:D
abi onu bende duydum warmış öle bişi ya -
ben geçen sene yan oturmuştum ..solumdaki kız offside'a düştü düşücek diye daha bi şey olmuştum :D
-
noel_baba bunu yazdı:
ben geçen sene yan oturmuştum ..solumdaki kız offside'a düştü düşücek diye daha bi şey olmuştum :D
-----------------------------İşiniz gücünüz sapıklık a.q :D
Benim bahsettiğim bir rivayet..
Toplam Hit: 4086 Toplam Mesaj: 38