Öss"Den Çıkanlar
-
simsiyah bunu yazdı:
-----------------------------
amına koim abimin okuluna girebilmek için kastım aüsbf işte, abime de selamlar burdan o şerefsiz bitirdi okulnu yatıyo :)
mat1 27
türkçe 25
sos 26 Tarihte boşler var amk yoksa yanlış yooktu
fen1 1 tane :)
edeb sos 24
mat2 18
bu sene olmazsa seneye bi daha elimden gelen bişey yok. tvden izledim netler buna yakın bişeyler
Hacı kendindeisin :S pu puanlarla seni almayan ösym nin birkez daha aq.İyi işte daha ne istiyom rahat gidersin bi yerlere :) -
Bu sinavdan cacik olmaz :D
-
ÖSS 'ye Gİren abilerimize geçmiş olsun,inşallah hayırlısı olur..bizde 2 yıl sonra tellim tellim terleyeceğiz inşallah.bakalım 2 yıl sonrasına kadar ne gibi değişiklikler olacak.herkes için hayırlısı olur inşallah,tkrar geçmişler olsun.........
-
Valla ben şu an Hacettepe (İngilizce)İktisattayım. Sınava giren beyler kazanmak değil okumak daha zor dörümüzden şırıngayla kan çekiyorlar. Umarım siz de istediğiniz yere girersiniz de beni anlarsınız.Not: Sınavda 58 net matematik bıraktım
-
amk MAT 2 de K kitapçığı olnlar sonlara doğpru bi soru vardı 1 saat uğraştım çıkmadı. tam kağıdı veiriken salaldım tuttu ne şans beaaaaaaaa :d
-
NighT-7 bunu yazdı:
:D çok güzeldi ya. sikmişim soruları. Yanımda, sağ tarafımda ve arkamda kız vardı. Yanımdaki okadar güzel değilid, sınav başlamadan bakıp durdu bana(: Sağ taraımdaki güzeldi :D mavi açık bişe giymişti.. Ona bakıp duruyodum. Sınavda da ona baktım :D bi ara göğüs ayrımını gördüm :) ama sınav iyi geçti. koLaydı sualler
ya bizi kandırıyon yada hemcinsLerine karsı bi iLgin var :) -
Kahraman bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
:D çok güzeldi ya. sikmişim soruları. Yanımda, sağ tarafımda ve arkamda kız vardı. Yanımdaki okadar güzel değilid, sınav başlamadan bakıp durdu bana(: Sağ taraımdaki güzeldi :D mavi açık bişe giymişti.. Ona bakıp duruyodum. Sınavda da ona baktım :D bi ara göğüs ayrımını gördüm :) ama sınav iyi geçti. koLaydı sualler
ya bizi kandırıyon yada hemcinsLerine karsı bi iLgin var :)
-----------------------------ben erkekim lan :D biraz böyle takıliyim dedim :P
-
valla arkadaşlar inşallah gireriz foxly tornavida daha ne yapcan demişsiniz ama valla yalan yok full yapan arkadaşım vardı, :)) görüştük bi kaç tane yanlışım var diyo, boru mu amk heryeri çözmüş :D
Herkesin gönlüne göre istediği yerler olur inşallah. -
300 puan aldım
80 okuldan geliyor
24 puan da tübitak'tan
demek isterdim ama,
maalesef diyemiyorum.
:)
-
şu an hesaplarıma göre 333 yaptım say 2 nereleri tavsiye edersiniz müritler?