folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss"Den Çıkanlar

Öss"Den Çıkanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    simsiyah bunu yazdı:
    -----------------------------
    amına koim abimin okuluna girebilmek için kastım aüsbf işte, abime de selamlar burdan o şerefsiz bitirdi okulnu yatıyo :)
    mat1 27
    türkçe 25
    sos 26 Tarihte boşler var amk yoksa yanlış yooktu
    fen1  1 tane :)
    edeb sos 24
    mat2 18
    bu sene olmazsa seneye bi daha elimden gelen bişey yok. tvden izledim netler buna yakın bişeyler

Hacı kendindeisin :S pu puanlarla seni almayan ösym nin birkez daha aq.İyi işte daha ne istiyom rahat gidersin bi yerlere :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Bu sinavdan cacik olmaz :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    ÖSS 'ye Gİren abilerimize geçmiş olsun,inşallah hayırlısı olur..bizde 2 yıl sonra tellim tellim terleyeceğiz inşallah.bakalım 2 yıl sonrasına kadar ne gibi değişiklikler olacak.herkes için hayırlısı olur inşallah,tkrar geçmişler olsun.........

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cgtytchn
    cgtytchn's avatar
    Erkek

Valla ben şu an Hacettepe (İngilizce)İktisattayım. Sınava giren beyler kazanmak değil okumak daha zor dörümüzden şırıngayla kan çekiyorlar. Umarım siz de istediğiniz yere girersiniz de beni anlarsınız.Not: Sınavda 58 net matematik bıraktım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    amk MAT 2 de K kitapçığı olnlar sonlara doğpru bi soru vardı 1 saat uğraştım çıkmadı. tam kağıdı veiriken salaldım tuttu ne şans beaaaaaaaa :d

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    :D çok güzeldi ya. sikmişim soruları. Yanımda, sağ tarafımda ve arkamda kız vardı. Yanımdaki okadar güzel değilid, sınav başlamadan bakıp durdu bana(: Sağ taraımdaki güzeldi :D mavi açık bişe giymişti.. Ona bakıp duruyodum. Sınavda da ona baktım :D bi ara göğüs ayrımını gördüm :) ama sınav iyi geçti. koLaydı sualler
    ya bizi kandırıyon yada hemcinsLerine karsı bi iLgin var :)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Kahraman bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    :D çok güzeldi ya. sikmişim soruları. Yanımda, sağ tarafımda ve arkamda kız vardı. Yanımdaki okadar güzel değilid, sınav başlamadan bakıp durdu bana(: Sağ taraımdaki güzeldi :D mavi açık bişe giymişti.. Ona bakıp duruyodum. Sınavda da ona baktım :D bi ara göğüs ayrımını gördüm :) ama sınav iyi geçti. koLaydı sualler
    ya bizi kandırıyon yada hemcinsLerine karsı bi iLgin var :)

ben erkekim lan :D biraz böyle takıliyim dedim :P

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    valla arkadaşlar inşallah gireriz foxly tornavida daha ne yapcan demişsiniz ama valla yalan yok full yapan arkadaşım vardı, :)) görüştük bi kaç tane yanlışım var diyo, boru mu amk heryeri çözmüş :D
    Herkesin gönlüne göre istediği yerler olur inşallah.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

300 puan aldım

80 okuldan geliyor

24 puan da tübitak'tan

demek isterdim ama,

maalesef diyemiyorum.

:) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    şu an hesaplarıma göre 333 yaptım say 2 nereleri tavsiye edersiniz müritler?

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 6860 Toplam Mesaj: 66