folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ösym Bu Yıl Sınava Girecekler

Ösym Bu Yıl Sınava Girecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

La son 3 aydır kitap bulma çabası içindeydim. TBT den bir arkadaşımdan kitap yardımı aldım kendisine ömür boyu minnettar kalıcam yardımı için.

Şimdi bu konuyu niye açtım.  Bu son 3 ay içinde bulmak istediğim kitaplar vardı almak istediklerim ulan fiyatlara bakıyorsun hepsini almaya kalksan en az 500 750  kağıt:S

Şimdi size tavsiyem.

1)Gidip sıfır kitap almayınız çok gereksiz her yıl sistem değişse de 60 yıldır sordukları sorular aynı bunu gördüm bu çalıştığım süre zarfında. Hiç birşey değişmiyor. ÖSS bile olsa alın çözn

2)Sahibinden gittigidiyor gibi 2. el kitap alabileceğiniz siteleri takip edin. Çok iyi bir bayan dan tertemiz bu yılın ve geçen yıl FEMSET serisini toplam 12 kitap a 15 ytl verdim. Fizik kimya biyoloji çok güzel soru bankalarına yine aynı bayandan 20 liraya bir sürü kitap edindim.

Böyle iyi insanlar her zaman oluyor. Çünkü istediği yere girmiş artık kütüphanesine de görmek istemiyor ve kurtulmak istiyor. Satsa ne kadar alacak? Ama belki ucuzdan yada ücretsiz verse birileri istediği yere girebilecek.

3)Sahaflara gidin abicim beyazıt kampüsünün çaprazında bir  ara anikacılar vardı orda şimdi kaldırdılar avni dede diye bilinen dünyaca ünlü Türkiye de bilinmeyen bir şair falan para rozet eski antika objelerde satar. Sahafların o kapısından girin içi 2. el tertemiz kitap satan esnaflar var.

4)Taksime gidin pasajlarda sahafçılar var.

5)Tercihe göre değişir ama dershane çok gereksiz be hocalar. Hangi dershane size 4 yılın tüm konuları 9 aya sığrıdabilir. Otobüsle minibüsle, trenle uçakla :) kısacası 2 sokak aşağınızda dershane yoksa yazılmamak gerekir yolda harcanan zaman bir yane yol yorguluğu ile birde evde derse devam etmek ölüm. Bence evde çalışılmalı. Tabi soru sorabileceğiniz abiniz ablanız var ise ben o konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.

Diyeceğim odur ki Türkiye de çarpık bir eğitim var ve Türkiye de bu çarpık eğitim sisteminden yararlanıp öğrencileri sömüren yayın evleri ve dershaneler gerçeği var. Bu adamlara para kazandırmayın...

Ve son diyeceğim giripte kazandıysanız elinizde kitap varsa satmayın alacağınız 3 kuruş ama ücretsiz vereceğiniz insan için çok şey ifade edebiliyor....

Diyeceklerim bu kadar. Umuyorum bende bu sene istediğim okul istediğim bölüme girip kitaplarımı ihtiyacı olana gerekirse evine kendim götürüp verecem :)

Sonuç:

Toplam 97 TL harcadım. İstediğim tüm soru bankaları ve konu anlatımları aldım. Çoktan başladım.

İnceledim:

FEM ideolojik bir kurum olduğu için hiç haz etmem ama yayınlarıda güzel be hocalar. Özellikle FEMSET serilerini edinin. FEM Dergileri edinin. 

NOT: Artıkın AYDA YILDA BİR GİRİYORUM SEZON TAM ANLAMIYLA BAŞLADI BENİM İÇİN HİÇ OLMAYABİLİRİM HEPİNİZ BANA DUA EDİN :)

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

haklısın mürid.aklııza gelmedi okadar boş kitabı attık bu sene,keşke yollasaydık isteyen birilerine

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Elimde FEM'in sayısal kitapları (Simetri, Dergiler ve FEM Setler) var. 1 kere oturup adam gibi test çözmediğim için hepsi boş sayılır :) Fakat çok şükür üniversiteye kapak atabildim.

Gerçekten ihtiyacı olan birisini tanıyorsanız ücretsiz olarak verebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. Hatta gerçekten çok çok zor durumdaysa kargo ücretini da ben karşılayabilirim.

Bunun için yeni konu açacağım yakın bir zaman içinde, burdan da duyurayım dedim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

eşit ağırlıkla ilgili tüm envanterlere talibim özellikle femset tarzında (dergi kitap filan toplu halde ) bir şey olursa çok makbule geçer kargoyu ben hallederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Elimde FEM'in sayısal kitapları (Simetri, Dergiler ve FEM Setler) var. 1 kere oturup adam gibi test çözmediğim için hepsi boş sayılır :) Fakat çok şükür üniversiteye kapak atabildim.

Gerçekten ihtiyacı olan birisini tanıyorsanız ücretsiz olarak verebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. Hatta gerçekten çok çok zor durumdaysa kargo ücretini da ben karşılayabilirim.

Bunun için yeni konu açacağım yakın bir zaman içinde, burdan da duyurayım dedim.

ben bu sene snava giricem.Kargo ucretini karşılayarak alabilirim ktapları

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

Bende talibim... Ptt kargo ile alırım, sna kargo parasını gönderirim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

İstersen ben evden aldırırım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Hocalar ya kusura bakmayın gerçekten üzgünüm.

Az önce kitapları toplayacaktım, malesef kitapları atmışlar. Elimde sadece odamda kalan 3-4 kitap ve birkaç dergi kalmış...

Elimde bulunanlar;

- 12. Sınıf Matematik Konu Testleri (Test Grup)

- Fem Dergi 27, 28, 29

- Simetri Mat 2den 3. ve 4. kitaplar, Geometri ve Analitik Geometri 3. kitap, Biyoloji 2. kitap.

Eğer hangi kitapta hangi konu bulunduğunu merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Konuları yazabilirim. Her şeye rağmen bu kitaplardan istedikleriniz var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

eger yolalrsan ben kargoyu hala karsılayabılırım: D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

Nerde oturuyosun hocam?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

Baracuda bunu yazdı:

Nerde oturuyosun hocam?

istanbul ataşehir

Toplam Hit: 1782 Toplam Mesaj: 15