ÖSYM"DE Sanal Mutluluk...
-
Arkadaşlar öss puanlarını açıklanmasıyla birlikte çoğu insan yüksek puanları nedeniyle hayaller kurmaya başaldı.Ancak ne yazıktır ki tüm bunların fos çıktığı belli oldu.İnternetten yaptığım arştırmalara göre; şimdi ben 2007 öss de 325 puanla 36.056 oldum ama arkadaşlar, geçen senenin sıralamalarına baktığımda 306 alan bi öğrencinin 29.000 olduğunu gördüm.Arkadaşlar geri kalan yorumu size bırakıyorum.Tercihlerde bol sabır ve başarılar diliyorum...
-
evet ole.. puanlar da sanırım bi 5-7 arası yukselme olacak ama her bolum için degil.. belli olmaz. hatta bakarsın bi kacı duser. bazı bolumlerde de oynama olmaz. bide ozel unilerde de fazla artıs olacagını sanmıyorum...
-
Örneğe bakarsan 5-7 artışın komik olacağını görebilirsin.Abbas Güçlü abimiz bu sene 350 puan alan bi öğrencinin geçen seneye göre 340 puanlık bir bölüme yerleşmesin hayal olabileceğini söylüyor.
-
ne karısık eğitim sistemimiz var yha. öss ye girmeden strese girdim.
-
evet arkadaşlar kesinlikle puanınıza kanmayın... puanlar çok yükseldi... sıralamanıza çok dikkat edin... ben bu ösym'nin taaa a.q.... bu kadar basit sorar mı yaw insan sırf barajı geçen sayısı fazla olsun die... beleşten giden çok kişi olacak ne yazık ki.. belirleyici bi sınav deildi.. test ortalamaları arttığından neredeyse sözelin katsayıları sayısalın katsayılarına denk gelecek ya... adamın 100 sayısal doğrusu yok nedir sözel yaptı die çok ii yere gidecek.. çok büyük haksızlık bence.. 112 tane sayısal yaptım ve ne yazık ki sözel yüzünden tıp fakültesine giremiyorum ve bi sene daha hazırlanıp bu stresi çekecem.. inanın ki bu çok zoruma gitti. keşke sözelin etkisi eskisi gibi indirilse..
-
Evet katılıyorum.Bu sene kime sorsam geçen sene alabildiğinin bayağı üstünü almış.Çoğu kişide iyi geçtiğini yüksek aldığını iddaa ediyor.Bu da gösteriyor ki puanlar bayağı artacak.Büyük hayal kırıklığı yaşamamak için öncelik olarak yüzdelik dilim ve sıralamaya bakmak gerek.
-
sırf bu sene herkes ünive gitsin diye yükselttiler galiba
oss bu ne kadar öğrenci o kadar çok paraaaaa
-
319 aldım aq.geçen 289 taban la alan samsun inşaat mühendisliğine giremiom.ouanlar çok yükselcek çoook.en az 25 30 yükselir
-
serhanakman bunu yazdı:
-----------------------------319 aldım aq.geçen 289 taban la alan samsun inşaat mühendisliğine giremiom.ouanlar çok yükselcek çoook.en az 25 30 yükselir
-----------------------------
giremiom ne demek anlamadım :+ daha tercih formları elimize geçmedi :D sen üniye giremiyorum diyorsun. 289 da 30 ekle 319 her halukarda giriyon asfklasgklaks ok aga bu sitemin ösymeye :P -
bu sıralamalara nerden bakıyosunuz yav?
-
dipLoit bunu yazdı:
bu sıralamalara nerden bakıyosunuz yav?
puanın hemen altında yazıyor.
Toplam Hit: 3642 Toplam Mesaj: 27