Otelde Konaklama Fıyatları Yarım Gunluk Bılgısı Olan?
-
merhaba arkadaslar ıstanbul cıvarlarında bıldıgınız gıttıgınız otel fln varmı kız arkadasımla gıdıcez kafa dınlıycezz fıyatları fln nelerdır gecelık degıl sabahtan aksama kadar fln gzl temız yer ve fıyatlarını beklıyorum arkdaslar sılıvrıye kadar butun yol ustunde olabılır(yanlıs bırsey dusunulmesın)
-
Yıldız tercihin varmı ?
Eğer suit tarzı birşey düşünürsen ve taksim civarında olsun dersen benim yanıma gel. Şuan Mio Suites te resepsiyonum. Günde 8 saat buradayım. Diğer zamanlarda seyahat acentasının işlerine bakıyorum.
-
ben araya gireyim hocam :D yer ve odalar güzel miş fiyatlar nasıl hocam atiyorum sabah 9 akşam 5 diye yim :)
-
Yarım gün oda veriyorlarmı la =)
-
yarım gün oda vermezler zannetmiyorum gençler, tam gün parasını ödersin bi güzel ama istediğin gibi çıkar gidersin zaten peşin alıyorlar ücreti ertesi sabah check out a yani genelde 11-12 ye kadar oda senin ister kal istersen 1-2 saat dur çık git :B onun yerine ataköyde falan günlük kiralık daireler var onlara girişebilirsiniz. sahibinden.com a bakın onun için ama gece kalıcaksanız mio suites iyiymiş biraz da fiyat bilgisi versin arkadaş :D bende merak ettim.
-
yarım gün ne kafası dinleyecen :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yarım gün ne kafası dinleyecen :)
http://www.youtube.com/watch?v=x9BCh3DgwC0
-----------------------------kafasını karıştırma :P adam yanlış anlaşılmasın demiş :P
-
hocam ınsan sevdıgı ınsanla kalıp basbasa bırseyler konusup uyumak ıstıyor anlayın ıste farklı bır amac gozetmıyoruzz :)bulandırmayalım
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------hocam ınsan sevdıgı ınsanla kalıp basbasa bırseyler konusup uyumak ıstıyor anlayın ıste farklı bır amac gozetmıyoruzz :)bulandırmayalım
-----------------------------evlen olum evlenince sarılıp uyursun ama ev klimalıysa :)
-
Yarım günlük oda melesef yok. Biz sana 1 gün olarak veririz odayı. Sen istersen 2 saat kal. İstersen de 1 gece kal. Dünyanın her yanında prosedür böyle.
Otel check-in (ilk giriş, kayıt) saati 14:00. Otelden check-out (Çıkış, ayrılış) saati öğlen 12:00 dir. Tabi tahribattan gelince prosedür uygulamıyorum. Gelen olursa odaların müsaitlik durumuna göre çıkış saatini esnetirim. 12 değilde 17:00 e kadar bile konaklatabilirim. Normalde bu şekilde konaklama uzarsa ek ücret ödersiniz her yerde. Ben sizden bişey talep etmem.
Edit:
Ayrıca istanbul, bursa, yalova ve abantta istediğiniz bir otel olursa hemen rezervasyon yapabilirim. uygun fiyata. Siz araştırırsınız.En düşük bulabildiğiniz fiyattan daha aşağıya malolur.
Örnek: Swissotel the bosphorus hotel internette 372 € olduğu tarihte benden 300 € ya alabiliyorsunuz. Tabi kongre dönemi olmamak koşuluyla. PM aıp fiyat alabilirsiniz.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:51'da opusdei tarafından düzenlendi. -
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Yarım günlük oda melesef yok. Biz sana 1 gün olarak veririz odayı. Sen istersen 2 saat kal. İstersen de 1 gece kal. Dünyanın her yanında prosedür böyle.
Otel check-in (ilk giriş, kayıt) saati 14:00. Otelden check-out (Çıkış, ayrılış) saati öğlen 12:00 dir. Tabi tahribattan gelince prosedür uygulamıyorum. Gelen olursa odaların müsaitlik durumuna göre çıkış saatini esnetirim. 12 değilde 17:00 e kadar bile konaklatabilirim. Normalde bu şekilde konaklama uzarsa ek ücret ödersiniz her yerde. Ben sizden bişey talep etmem.
Edit:
Ayrıca istanbul, bursa, yalova ve abantta istediğiniz bir otel olursa hemen rezervasyon yapabilirim. uygun fiyata. Siz araştırırsınız.En düşük bulabildiğiniz fiyattan daha aşağıya malolur.
Örnek: Swissotel the bosphorus hotel internette 372 € olduğu tarihte benden 300 € ya alabiliyorsunuz. Tabi kongre dönemi olmamak koşuluyla. PM aıp fiyat alabilirsiniz.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:51'da opusdei tarafından düzenlendi.
-----------------------------seni yazdım bi yere :)