folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otelde Konaklama Fıyatları Yarım Gunluk Bılgısı Olan?

Otelde Konaklama Fıyatları Yarım Gunluk Bılgısı Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar ıstanbul cıvarlarında bıldıgınız gıttıgınız otel fln varmı kız arkadasımla gıdıcez kafa dınlıycezz fıyatları fln nelerdır gecelık degıl sabahtan aksama kadar fln gzl temız yer ve fıyatlarını beklıyorum arkdaslar sılıvrıye kadar butun yol ustunde olabılır(yanlıs bırsey dusunulmesın)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yıldız tercihin varmı ?

Eğer suit tarzı birşey düşünürsen ve taksim civarında olsun dersen benim yanıma gel. Şuan Mio Suites te resepsiyonum. Günde 8 saat buradayım. Diğer zamanlarda seyahat acentasının işlerine bakıyorum.

www.miosuites.com

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

ben araya gireyim hocam :D yer ve odalar güzel miş fiyatlar nasıl hocam atiyorum sabah 9 akşam 5 diye yim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yarım gün oda veriyorlarmı la =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

yarım gün oda vermezler zannetmiyorum gençler, tam gün parasını ödersin bi güzel ama istediğin gibi çıkar gidersin zaten peşin alıyorlar ücreti ertesi sabah check out a yani genelde 11-12 ye kadar oda senin ister kal istersen 1-2 saat dur çık git :B onun yerine ataköyde falan günlük kiralık daireler var onlara girişebilirsiniz. sahibinden.com a bakın onun için ama gece kalıcaksanız mio suites iyiymiş biraz da fiyat bilgisi versin arkadaş :D bende merak ettim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yarım gün ne kafası dinleyecen :)

http://www.youtube.com/watch?v=x9BCh3DgwC0

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

yarım gün ne kafası dinleyecen :)

http://www.youtube.com/watch?v=x9BCh3DgwC0

kafasını karıştırma :P adam yanlış anlaşılmasın demiş :P

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hocam ınsan sevdıgı ınsanla kalıp basbasa bırseyler konusup uyumak ıstıyor anlayın ıste farklı bır amac gozetmıyoruzz  :)bulandırmayalım

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

hocam ınsan sevdıgı ınsanla kalıp basbasa bırseyler konusup uyumak ıstıyor anlayın ıste farklı bır amac gozetmıyoruzz  :)bulandırmayalım

evlen olum evlenince sarılıp uyursun ama  ev klimalıysa :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarım günlük oda melesef yok. Biz sana 1 gün olarak veririz odayı. Sen istersen 2 saat kal. İstersen de 1 gece kal. Dünyanın her yanında prosedür böyle.

Otel check-in (ilk giriş, kayıt) saati 14:00. Otelden check-out (Çıkış, ayrılış) saati öğlen 12:00 dir. Tabi tahribattan gelince prosedür uygulamıyorum. Gelen olursa odaların müsaitlik durumuna göre çıkış saatini esnetirim. 12 değilde 17:00 e kadar bile konaklatabilirim. Normalde bu şekilde konaklama uzarsa ek ücret ödersiniz her yerde. Ben sizden bişey talep etmem.

Edit:

Ayrıca istanbul, bursa, yalova ve abantta istediğiniz bir otel olursa hemen rezervasyon yapabilirim. uygun fiyata. Siz araştırırsınız.En düşük bulabildiğiniz fiyattan daha aşağıya malolur.

Örnek: Swissotel the bosphorus hotel internette 372 € olduğu tarihte benden 300 € ya alabiliyorsunuz. Tabi kongre dönemi olmamak koşuluyla. PM aıp fiyat alabilirsiniz.

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:51'da opusdei tarafından düzenlendi.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

Yarım günlük oda melesef yok. Biz sana 1 gün olarak veririz odayı. Sen istersen 2 saat kal. İstersen de 1 gece kal. Dünyanın her yanında prosedür böyle.

Otel check-in (ilk giriş, kayıt) saati 14:00. Otelden check-out (Çıkış, ayrılış) saati öğlen 12:00 dir. Tabi tahribattan gelince prosedür uygulamıyorum. Gelen olursa odaların müsaitlik durumuna göre çıkış saatini esnetirim. 12 değilde 17:00 e kadar bile konaklatabilirim. Normalde bu şekilde konaklama uzarsa ek ücret ödersiniz her yerde. Ben sizden bişey talep etmem.

Edit:

Ayrıca istanbul, bursa, yalova ve abantta istediğiniz bir otel olursa hemen rezervasyon yapabilirim. uygun fiyata. Siz araştırırsınız.En düşük bulabildiğiniz fiyattan daha aşağıya malolur.

Örnek: Swissotel the bosphorus hotel internette 372 € olduğu tarihte benden 300 € ya alabiliyorsunuz. Tabi kongre dönemi olmamak koşuluyla. PM aıp fiyat alabilirsiniz.

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:51'da opusdei tarafından düzenlendi.

seni yazdım bi yere :)

Naber la?
Toplam Hit: 2730 Toplam Mesaj: 12