Oteller İle Alakalı?
-
kardeşler hani otellerde odalarda telefon oluyor ya onu kullanırken yani dışarıyı ararken bizemi giriyor yoksa bedavamı konuşuyoruz? otelim 3 yıldızlı ama :)
-
büyük ihtimal sana girer
-
tum yaptıgın aramalar ya faturana yansır cıkısta yada kredi kart numaranı aldılarsa direk kesiolar
-
kardeş kesin sana girer
-
Kesin sana gelir faturasi hoca.
Bu oteller cok neese :D
ulan minibarda 12 bira vardi, bedava diyip hepsini dikmistim. Girdi hepsi bana gidecegimiz gun. Bir birada 7 milyonmus sen hesapla :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Kesin sana gelir faturasi hoca.
Bu oteller cok neese :D
ulan minibarda 12 bira vardi, bedava diyip hepsini dikmistim. Girdi hepsi bana gidecegimiz gun. Bir birada 7 milyonmus sen hesapla :D
-----------------------------oh ohh ne güzel girmiş öle hajı
-
o sana cıkısta faturana yansıyor bi otelci ve otelcilik okuyan biri olrak soyluyorum
-
aradıysan girmiştir bile .d
-
o değilde bir ara hayatımda ilk kez 5 yıldızlı otel macerası olmuştu.çok susamıştım dolabı bir açtım ne göriyim.biradan tut kola'sına sütlü çikolatasından lokumuna dek envai çeşit hede vardı.otel odasının masrafını başkası karşılaşmıştı.bende sabaha kadar kalkıp kalkıp bira,viski,çikolata,kuruyemiş yiyip mide fesadı geçiriyordum.sonra sıra otel parasını vermeye gelince.adam sordu dolaptan birşey yediniz mi?ben kıpkırmızı oldum.allahtan cebimde 20 ytl vardı.hemen verdim yoksa rezil olacaktım haberiniz olsun siz böyle açgözlük yapmayın emi.yada hiç 5 yıldızlı otele gitmeyin neyimize:)
-
aradıysan ii girmistir =)
-
telefon , oda numarasina gore onburo/resepsiyondaki santrale baglidir, gorusmelerine gore belirlenmis olan kontur atar, hesabina isler. Check/out yapacagin zaman eline verirler.
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 12