Otel/Pansiyonlarda Yaş Sınırlaması Varmı?
-
Arkadaslar arkadaslarla bi konsere gidicez gitmişkende sabahlayalım diyoruz bi otel odası veya pansiyon kiralamak istiyoruz.
İstanbul ( tercihen anadolu yakası ) 18 yas sınırlaması olmayan pansiyon/otel biliyorsanız paylasın lütfen..
-
gidin ev bulun kanka arkadaş artık ne derseniz
aksarayda bulursunuz ucuz otel ama düzüş olur :D
-
24 Nisan Sagopa Bostancı konseri?
Tutturdum mu?:D
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
24 Nisan Sagopa Bostancı konseri?
Tutturdum mu?:D
-----------------------------hyr :D
-
Oduncu oğlum bak senin yüzünden polis bizi fuhuş çetesi olarak alırsa otelden,çok kötü olur :D:D
-
yagiztektas bunu yazdı:
Oduncu oğlum bak senin yüzünden polis bizi fuhuş çetesi olarak alırsa otelden,çok kötü olur :D:D
-----------------------------ya bi rahatol :D
-
şimdi sizin erkek erkeğe kalma durumunuz daha riskli aranızda bayan olsa fuhuş derler yırtarsınız ama erkek erkeğe olunca :D:D polis çağresiz sizi içeri tıkar :D sapık diye :D
-
Ters bir durum :)
-
Boğaza karşı banklar neyinize yetmiyor lan :D Alın votkanızı ısına ısına yatın :|
-
bişey olmaz ya kalabilirsiniz bence ben hayatımda duymadım otellerde 18 yaş altı kalamaz diye birşey
-
EpheSuS bunu yazdı:
Boğaza karşı banklar neyinize yetmiyor lan :D Alın votkanızı ısına ısına yatın :|
-----------------------------alkol damarları genişlettiğinden dolayı önce biraz ısındırttırıp sonra daha fazla üşütüyormuş diyordu bizim sağlık kitabı :D