Otelz Reklamları
-
yahu arkadaşlar ben bi virüs filan mı kaptım noldu anlamıyorum girdiğim sitelerin %90ında tepeden otelz.com reklamı açılıyo ya da ben virüs kapmadım bu adamlar dünya para harcadı bu işe sizde de böyle mi?
örnek siteler sahadan.com youtube vs.
-
hocam chrome mi kullanıyorsun? Uzantılara baktın mı? Arkaplanda tanımadığın bir işlem var mı?
-
TheKorsans bunu yazdı
hocam chrome mi kullanıyorsun? Uzantılara baktın mı? Arkaplanda tanımadığın bir işlem var mı?
aynen chrome kullanıyorum uzantılar açılmıyo pencere kapanıyo :D
-
Virüs yemişsin o kapatıyor. Hemde sahte flashplayer virüsü :)
-
otelz yaz sonu olabildiğince fazla otelle anlaşma yaptı , şimdi ise parayı basıyor olabildiğince reklam verek.
tabi sende ekstra bişiler var galiba.
pc ni yac ile temizlemeyi denermisin.
-
PanxeR bunu yazdı
otelz yaz sonu olabildiğince fazla otelle anlaşma yaptı , şimdi ise parayı basıyor olabildiğince reklam verek.
tabi sende ekstra bişiler var galiba.
pc ni yac ile temizlemeyi denermisin.
bu zaten var bende kullanıyorum sağlam programsa bu adamlar reklama para basıyor demektir :)
-
watervay bunu yazdı
Virüs yemişsin o kapatıyor. Hemde sahte flashplayer virüsü :)
aynen doğru bende bu ne diyodum böyle peki nasıl düzelcek :)
-
Sanırım güvenli modda düzeltmiştik arkadaşınkini regeditte normal açtığında gözükmeyen fakat güvenli modda run sekmesinde exe başlangıç anahtarı vardı onu silmiştik tekrar aktif olmaması için. Güvenli modda regeditte gözüken virüsün yerini de elle silmiştik ama program vardır bilemem
veya sendekinin mantığı farklı olabilir.
-
bendede olmuştu o çok sinir birşey.
1-eklentilere bak yabancıyı sil.
2-malwere ile arat sil.
3-birde regedit içinden bir dosyanın orda bir liste oluyordu google harici hepsini siliyorduk ama hatırlayamadım. üstelik 50 seferde yaptım. maalesef.bilen birini bekle
-
iobit unistaler ile kromun kökünü kazıman lazım normal olarak kaldırma programla kaldır.
daha sonra combofix ile tarama yaptıktan sonra işini görecek bir güncel antivirüs kur.
en son kormu tekar kur.
direk kromu kaldırıp tekrar kurarsan tekrar çıkar reklamlar.
ayrıca eklenti filan değil bildiğin kendini tarayıcıya enkete eden virüs var hemen sopayyı al modemin orada bekle geliyorz tahribat olarak döner bıçakları ile.
-
zalimadam bunu yazdı
iobit unistaler ile kromun kökünü kazıman lazım normal olarak kaldırma programla kaldır.
daha sonra combofix ile tarama yaptıktan sonra işini görecek bir güncel antivirüs kur.
en son kormu tekar kur.
direk kromu kaldırıp tekrar kurarsan tekrar çıkar reklamlar.
ayrıca eklenti filan değil bildiğin kendini tarayıcıya enkete eden virüs var hemen sopayyı al modemin orada bekle geliyorz tahribat olarak döner bıçakları ile.
ahahah süper olmuş hocam yapcam şimdi :)