Oto Amfi Sini Pc Baglamak
-
arkadaşlar elimde iki adet oto amfisi var bunlardan bir tanesini pc ye baglamak istiyorum ama nasıl baglanır bir fikrim yok sizlerin yardımına ihtiyacım var.
-
kaç volt kaç watt?
beslemesi nasıl?
makro çekilmiş keps verirsen bişeyler söylerim.
ha yok veremem imkanlar kısıtlı diyosan. bi oto elektriktiçisine uğra tafi etsin. bide adaptör söyler alır kullanırsın.
-
hacı amfilerin marka modelini verebilirmisin? yalnız tavsiyem eğerki arabada kullanma niyetin yoksa hiç uğraşma araba amfileriyle sat ikisini de baba gibi bi tane ev amfisi al yık ortalığı ama sen yinede ver marka modeli.
-
hocam şuan anfiler yanımda degil ama müsail oldugum zaman bakarım tek hatırladıgım birinin marka boss 400 w Jbl 800 w
-
skonb bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şuan anfiler yanımda degil ama müsail oldugum zaman bakarım tek hatırladıgım birinin marka boss 400 w Jbl 800 w
-----------------------------hacı nabtın jbl de 800 watt varmı ki 80x4 olmasınn o80e 4 ise onu kaldırcaak bi güç kaynağı zor olur adam gibi besleyeceksen 2 aadet psu ile olur galiba ama kesin rakamları versen daha iyi olur
-
tam rakamları akşam veririm de hocam nasil baglanıyor bunlar pc ye bi baglantı şeması varmı baglamayı anlatan adaptör lazım oluyormu
-
skonb bunu yazdı:
tam rakamları akşam veririm de hocam nasil baglanıyor bunlar pc ye bi baglantı şeması varmı baglamayı anlatan adaptör lazım oluyormu
-----------------------------adaptörden ziyade güç kaynağı bağlıyorlar daha verimli olıuyor. zaten jbl 4 kanaldan fazlaysa ev için gereksiz olur akşam mpodeli yazarsan söylerim dh de var evine tesisat kuranlar kulübü diye istersen bak herşey yazar orda
-
hiç biri bi akünün verdiği tadı vemeyecektir..
Orta halli bi akü bul. Bide şarj devresi tamamdır.
Arabaya bağlar gibi kullan.
-
yardım edecek arkadaşlar kusuruma bakmasınlar işlerim yogundu bu siralar amfinin özelliklerini istemişlerdi yazmak bugüne kısmetmiş. Yardımlarınızı bekliyorum 720 watt max power 60 w .rms çarpı 4 at 4 ohms and 1% thd+n 80dba reference 1 watt into 4 ohms 60watts rms çarpı 4ch at 4 ohms ... 90 watts rms çarpı 4ch at 2 ohms 60 watts rms çarpı 2 ch + 180 whatts rms çarpı 1 ch at 4 ohms Variable low pass filter (50 - 200 HZ . -18db /oct) only Bch high pass filter (80HZ. -12dB/oct) only ach 2 Ohms Load Capability - speaker level input - power mos fet switching power supply bunlar yazıyor amfinin üstünde
-
skonb bunu yazdı:
yardım edecek arkadaşlar kusuruma bakmasınlar işlerim yogundu bu siralar amfinin özelliklerini istemişlerdi yazmak bugüne kısmetmiş. Yardımlarınızı bekliyorum 720 watt max power 60 w .rms çarpı 4 at 4 ohms and 1% thd+n 80dba reference 1 watt into 4 ohms 60watts rms çarpı 4ch at 4 ohms ... 90 watts rms çarpı 4ch at 2 ohms 60 watts rms çarpı 2 ch + 180 whatts rms çarpı 1 ch at 4 ohms Variable low pass filter (50 - 200 HZ . -18db /oct) only Bch high pass filter (80HZ. -12dB/oct) only ach 2 Ohms Load Capability - speaker level input - power mos fet switching power supply bunlar yazıyor amfinin üstünde
-----------------------------hocam hem konu up olsun hemde pm ni kontrol et bi :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------skonb bunu yazdı:
-----------------------------hocam hem konu up olsun hemde pm ni kontrol et bi :D
Up olsun cevap yazdım pm bak yardımcı olmaya çalıştım