Otobüs Firma Tavsiyesi
-
Necati bunu yazdı
online bakdimda Süha Turizm, Metro Turizm , Nevşehirliler Seyahat baska yokmus zaten
tecrübe olarak hangisi dersiniz ?
Giden tanıdıklar Nevşehirlilerle gidiyor genelde. Süha hizmeti güzel ve belli kalitesi olan oturaklı bir firma.
Metroya çok zorda kalırsan bin diğer türlü binme.
Hizmet ve tercih açısından Süha > Nevşehir > Metro.
-
Mustafa bunu yazdı
İntihar etmek istiyorsan Metro.
+1
-
Abi eğer SEÇ firmasinin oraya seferi varsa hiç düşünmeden bileti al derim
-
8 ay istanbul-konya konya-bursa bursa-istanbul konya-istanbul ayda 3 defa yolculuk yaptım 1 defa METRO ile gittim lanet ettim
varsa yoksa kamil abi 10 numara KAMİL KOÇ varsa 2+1 le git hem otobüsleri hem müşteri ilişkileri çok güzeldir..
aklıma geldi: çayırağası fırması sloganı.. Firmamız çayır ağası kaptanınız hıyarağası muavininiz ben ersin hepinizin eline versin.... Çay kahve afiyet olsun:)))
-
kamil koç var bi bak isstersen
edit: düzenli olarak ankara nevşehir arası gidip gelen biri olarak söylüyorum
UCANTENEKE tarafından 13/Tem/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
İntihar etmek istiyorsan Metro.
şarampol turizm (tahtalıköye non-stop seferlerimiz vardır)
-
varsa anadolu
-
Nevşehirliler Seyahat karar verdim anadolu alacaktim kalkis saati isime gelmedi
Öneri tavsiyeler icin sagolun agalar
-
metro suite den daha iyi bir otobus yok toplu taşımada türkiye de
kocaman rahat geniş koltuklar , sol kısım herkez tekli oturuyor sağ taraf ikili 10 inc android tablet film dizi vs herşey vr. hemde aynı fiyata.
problem o otobuse denk gelmek. internetten görebiliyorsunuz seferlerini.
PanxeR tarafından 13/Tem/14 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Sikseler METRO'yu kullanma kaç. Hem diğer firmalardan daha pahalı , hem seni şehirin dışında bile göt gibi bırakabiliyorlar , servisleri yok adamakıllı.
Aq yerel firmanın gece 11 gibi arabası yoktu , ben de METRO'ya bindim. Terminale geldim servis bekledim tam 2 saat. Ben de şöförlerin yazıhanedekilerin yanına gittim , adamlar vodka içiyordu , biri çıkarttı ot kafayı buluyordu. Adamlar bi olaylar anlattılar bana hayat tecrübesi oldu. Bildiğin mafya la bunlar , ak-47-glock tabanca ile çatıştıkları bile olmuş. Yalan söylüyorsam namerdim , Kamil Koç en iyisi tavsiyem. Metroya bineni siksinler