Otobus Firmalarin Yaptigi Kazalar
-
Mobilden baktim ama bulamadim. Otobus firmalarinin hangi istikamette neden kaza yaptiklarina dair genis bir bilgi ariyorum. Yil icinde bir cok kez uzun mesafe yolculuk yapiyorum. En cok Kam!l Koca guvenirdim gecende arabasi ters donmus 3 kisi olmustu. Yine M@ro Giresunda kaza yapmis 10 kisi yanarak olmustu. Suan Ulus°y dayim. Bildigim bir olumlu kazasi yok. Bununla ilgili bildiginiz bilgi varsa gormek istiyorum.
-
Kaza şans işi hocam. Istatistik falan hikaye kaza oldu mu hepiniz ölürsünüz yani dert etme.
mkyb tarafından 27/Nis/14 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Kaza şans işi hocam. Istatistik falan hikaye kaza oldu mu hepiniz ölürsünüz yani dert etme.
Aynen arkadaşın dediği gibi ecel geldiyse kaçış yok.
-
1 kesin metrodur canlı canlı 4-5 kazasını gördüm şu ana kadar :D
-
Kaza konusunda metro turizm profesyoel :)
-
metrodan cennet otogar'a kesin gidiş bileti alabilirsin hocam ^.^
-
ölüme kader kısmet ecel diyip geçiştiren sanırım bir bizler varız. nedense avrupda en çok ölümlü trafik kazası türkiyede oluyor.. bu ecel neden avrupalı insanları trafikte "daha" çok yakalamıyor da bizleri yakalıyor düşündünüz mü?
canına kıymet veriyorsan mümkün mertebe bu taşıtlardan uzak dur.. bir kaç ay öncesinden uçak bileti alırsan çok fazla farkı olmaz otobüsle. firmaların yaptığı kazalarla ilgili istatistik bulabileceğini sanmıyorum, çünkü adamlara kötü reklam olur diye koymazlar. Ama gördüğüm kadarıyla en çok metro turizmin kazası oluyor.
-
genelde kamil koç pamukkale
ege akdeniz kıyılarında neredeyse hiç kaza yapmıyor
diğer yerleri bilemem
otobüs yanar sürücü uyur onlar başka tabii
onun dışında hız limitini geçmicek hoca
ya seyir halindeyken 155 i arıcan ekip yolda durduracak
yada çek kardeşim sağa incem diyecen ne cehenneme gidiyorlarsa gitsinler
gerçe amaç ne anlamış değilim
yol bu kazası var belası var -
Adam isikta gecer sana vurur burda firma sorumlu olmaz. Mesela giresundaki kazada 10 numara yag alev almis yoksa otobus yanmazmis-mis. Veya sofor uyumus. Veya araba bozukmus gibi firmaya ait kaza bilgisi olsa iyi olurdu. Gerci kaza olunca ilk is firma adini sprey boyayla boyamak oluyor dediginiz gibi adi ciksin istemiyorlar. Ama bu bilinse kaza yapmayan bir firma icin feci + puan olurdu. Birde gelirken Metro otogarda bozulmus yolcular icerde adamlar tamir etmeye calisiyorlardi. :))) zeybekustasi tarafından 27/Nis/14 15:42 tarihinde düzenlenmiştir
-
bugüne kadar kamil koç ve metroyu duydum haberlerde ama pamukkale hiç duymadım
-
geçen Antalya'dan KamilKoç la İzmir'e döneyim dedim. 8 saate yakın molasız ve klimasız bir yolculuk deneyimi yaşadım. herkese tavsiye ederim.