Otobüste Yer Vermeme Taktikler
-
yer vermem çok mecbur kalmadıkça. gerçekten yaşlı hasta olur veren olmazsa o zaman kalkarım onun dışında asla vermem. abes gelir bana. 50 küsür yaşında kokoş teyzem elinde tekin acar poşeti içinde 100 liralık parfümü mango çantasıyla alışverişten dönecek,bizim kantar sabaj 11 den beri ders görecek saat 6 olmuş o halde metroda yer verecek yok öyle yağma. vagonu boşaltır ginede yer vermem
-
gıcık oluyorum bu olaya.. hastaneden dönüyorum hastane otobüsü zaten ağrım sızım var oturmuşum ayaktaki teyzeler öff pöff gençliğe bak eskiden böylemiydi ne var yer verse diye mırıl mırıl ediyolardı en sonunda bağırıp çağırmaya başladılar bana xD bi bağırdım hastane otobüsü bu hastaneden çıkmışız ağrımız sızımız var binmeseydiniz o zaman diğerini bekleseydiniz tapulu malınız sanki ağrımız varki oturuyoruz diye bide tshirtü sıyırıp ameliyat izi gösterdim utanmıyo musunuz siz diye noktaladım :Ç
vermem kardeşim bana ne o koltukları otursunlar diye koymuşlar, ayakta beklencek yer kısmıda eşya vs depolamak için ayakta topluca durmak için değil. aksi halde oraya da koltuk yerleştirirlerdi zaten koltuk mu bitmiş de koymamışlar sanki oraya xD hem belediye belediye olsun ek sefer yerleştirsin ben mecbur değilim ayakta gitmeye.. ha tamam ayakta duramayacak durumdadır çok yaşlıdır beli bükülmüş nine dede veya küçücük çocuğu olan bi kadın onlara elbet veririz. kalkmış 40 yaşındaki 50 yaşındaki adam/kadın sen küçüksün yer verecen diye diretiyo hadi ordan benden sağlamsın be neyine yer vericem senin..
büdüt: bide şöyle modeller var kadın çocuğum var diye duygu sömürüsü yapıyo sanıyosunki ben kalkıcam, kadın oturcak çocuuda kucağına oturcak.. kadın gidiyo çocuğunu oturtuyo :D yandakide mecbur gel otur diye küfrederek yer veriyo kadın 2 koltuğuda zapt ediyo :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------gıcık oluyorum bu olaya.. hastaneden dönüyorum hastane otobüsü zaten ağrım sızım var oturmuşum ayaktaki teyzeler öff pöff gençliğe bak eskiden böylemiydi ne var yer verse diye mırıl mırıl ediyolardı en sonunda bağırıp çağırmaya başladılar bana xD bi bağırdım hastane otobüsü bu hastaneden çıkmışız ağrımız sızımız var binmeseydiniz o zaman diğerini bekleseydiniz tapulu malınız sanki ağrımız varki oturuyoruz diye bide tshirtü sıyırıp ameliyat izi gösterdim utanmıyo musunuz siz diye noktaladım :Ç
vermem kardeşim bana ne o koltukları otursunlar diye koymuşlar, ayakta beklencek yer kısmıda eşya vs depolamak için ayakta topluca durmak için değil. aksi halde oraya da koltuk yerleştirirlerdi zaten koltuk mu bitmiş de koymamışlar sanki oraya xD hem belediye belediye olsun ek sefer yerleştirsin ben mecbur değilim ayakta gitmeye.. ha tamam ayakta duramayacak durumdadır çok yaşlıdır beli bükülmüş nine dede veya küçücük çocuğu olan bi kadın onlara elbet veririz. kalkmış 40 yaşındaki 50 yaşındaki adam/kadın sen küçüksün yer verecen diye diretiyo hadi ordan benden sağlamsın be neyine yer vericem senin..
büdüt: bide şöyle modeller var kadın çocuğum var diye duygu sömürüsü yapıyo sanıyosunki ben kalkıcam, kadın oturcak çocuuda kucağına oturcak.. kadın gidiyo çocuğunu oturtuyo :D yandakide mecbur gel otur diye küfrederek yer veriyo kadın 2 koltuğuda zapt ediyo :D
-----------------------------katılıyorum özelliklede "50 yaşındaki adam/kadın sen küçüksün yer verecen diye diretiyo hadi ordan benden sağlamsın be neyine yer vericem senin.."
not : yüksek tansiyon hastasıyım :)
-
Otobüslerde oturduğumu hiç hatırlamıyorum aq :) Boş yer olsa bile oturmuyom seçtiğim güzel yerlerim var ayakta durmak için. Ama o seçtiğim yerler doluysa ve boş koltuk varsa otururum ama benden büyük (genç harici) biri gelince kalkarım derim ki buraya oturun siz.
-
Arka beşli en iyisi.dert tasa yok ..missss
-
50 yaş üzeri teyze felan olursa kalkarım belki o da son adamsam. Onun dışında diğer sürtükler için 2 saat ayakta kalamam.
-
Tek bir istisnai durum haricinde kesinlikle yerimi veririm. O durumda şudur, duraktan bineriz araca, arkada sıra sıra arac var biri dolar kalkar, arkadakine binersin. binerim araca herkez oturmus ayakta kimse yok sonra yaslı veya cocuklu veya orta yaslarında bi kadın yani kısacası yer vermemiz icap eden insanlar biner gozunun icine bakar yer ister, ozaman benim salterler atar bagıra bagıra soverim. 30 saniye sabredip arkadaki araca binmek yerine gelir biner sonrada yer isterler, cok zekidir bu insanlar, bi bu gotlere yer vermem işte.
-
lan bazı odunlar var :| dün az küfretmedim icimden. güzel ve alımlı bi bayan bindi gecen minibüse. kalktım yer verdim. ayakta odun bi herif kalkar kalkmaz ı$ınlandır yerime ak. kadınla ben ayakta kaldık. bi yandan ii oldu aslında ama :P adamın yüzüne dogru "odun odun odun odunsun sen" diesim geldi.
-
.. Genelde Bayanlara veririm. tipe dikkat ederim. yer verdıgım tşk etmezse kendi ayıbıdır .. genelde ediyorlar.D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Yer verdikten sonra teşekkür dahi etmekten aciz öküz teyzelerimiz sayesinde yer vermekten soğumamız normaldir.
-----------------------------katılıyorum hoca + dedeleride ekliyorum .birde misafirliğe gider bazı teyzeler anlarım o teyzelerin arkadaş çevresinden misafirlikten geldiğini kısırı yerler misfirlikte devire devire ondan sonra yer beklerler vermem tabiki onlara bunlar dışındakileri muaf tutuyorum.