Otomatik Check-İn Yaptırma Programı
-
Kolay gelsin oncelikle murid ve murideler.Isletmeciligini yaptıgim bir kafe var ve bildiginiz gibi kafe icin en kolay reklamlardan biri checkin muhabbeti.Adapazarinda kafe isleten bir arkadasimla konusurken pc ye yuklenen bir program olduğunu ve bu program sayesinde wifi ye baglanan herkesin otomatik olarak checkin yaptigindan bahsetti.Bende merak ettim ama pek bisey bulamadim.Bu konuda bilgisi olan var midir? Elinde program olan var midir? Yardımcı olursaniz sevinirim. (Kutahyada bulunan Irish coffee bu arada işletmeciliğini yaptigim kafe.yolu dusen ugrarsa sevinirim)
-
Vay kütahya vay orda glorya cafe vardı duruyomu az gömmeli batak oynamadık beee
Neyse :) konu hakkında bilgim yok hocam kolay gele
HeYeT tarafından 16/Tem/14 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Duruyor hocam durmaz mi:) az asagisinda bizim kafede iste.
-
olsa bile öyle bi program yapmanı tavsiye etmem. Çünkü sen işletmecisin ve müşterine zorla birşey yaptırmak istiyorsun. Oraya gelenler belki istemeyecek orada olduğunu kimse bilsin istemeyecek. Çok saçma bi reklam yöntemi ki zararına olacak bi yöntem. Bunun yanı sıra yine checkin ile reklam yapacaksan şunları deneyebilirsin,
ilk öncelikle ödeme yapıp oranın sahipliğini satın alman gerekiyor. Bu ücret mekanın popülerliğine göre değişiyor.10 $ da olabilir 100$ da.
daha sonra kampanyalar düzenlemen lazım rastgele birisine atıyorum ücretsiz kahve.
yada cafenin menülerine duvarlarına şunu yazabilirsin "Checkin yap anında kahveni kap" diye bi kampanyada düzenleyip checkin yapan herkese kahve verebilirsin ücretsiz (kahve sadece bi örnek aklına başka birşey gelirse onuda verebilirsin)
bu şekilde bi çok cafe de bi çok şey kazanmışlığım var :) midyecide bile orta boy 10 adet midye yemiştim ve midye yiyeceğim zaman hala o midyeciye giderim ben.
-
Modem üzerinden yapılıyor diye biliyorum forumda da konusu vardı bulursam editlerim
-
hocam bence o hotspot uygulamasıdır. auth için facebook ya da fsq checkin kullanılabilir. check in yapan interneti kullanır hesabı. arkadaşın bahsettiği şey ise - ki varsa - user tokenları çalarak ancak checkin yapar, kısacası bildiğin hack. gereksiz bence.
-
sezginari bunu yazdı
olsa bile öyle bi program yapmanı tavsiye etmem. Çünkü sen işletmecisin ve müşterine zorla birşey yaptırmak istiyorsun. Oraya gelenler belki istemeyecek orada olduğunu kimse bilsin istemeyecek. Çok saçma bi reklam yöntemi ki zararına olacak bi yöntem. Bunun yanı sıra yine checkin ile reklam yapacaksan şunları deneyebilirsin,
ilk öncelikle ödeme yapıp oranın sahipliğini satın alman gerekiyor. Bu ücret mekanın popülerliğine göre değişiyor.10 $ da olabilir 100$ da.
daha sonra kampanyalar düzenlemen lazım rastgele birisine atıyorum ücretsiz kahve.
yada cafenin menülerine duvarlarına şunu yazabilirsin "Checkin yap anında kahveni kap" diye bi kampanyada düzenleyip checkin yapan herkese kahve verebilirsin ücretsiz (kahve sadece bi örnek aklına başka birşey gelirse onuda verebilirsin)
bu şekilde bi çok cafe de bi çok şey kazanmışlığım var :) midyecide bile orta boy 10 adet midye yemiştim ve midye yiyeceğim zaman hala o midyeciye giderim ben.
O sekilde zaten hocam suanda.ikramlar uzerine checkin yaptiriyoruz.bugun americano verilcek mesela.o arkadas soyleyince bi arastirmak istedim.
-
peace bunu yazdısezginari bunu yazdı
O sekilde zaten hocam suanda.ikramlar uzerine checkin yaptiriyoruz.bugun americano verilcek mesela.o arkadas soyleyince bi arastirmak istedim.
yani üstad sen bilirsin ama zararına olacak gibi geliyor bana deneme bile. Atıyorum ben çıktım geldim ama geldiğimi bilmemesi gerekenler var ve faceye giriyim diye wifiyi açayım bi dedim girdim, Ana!! bi baktım senin cafede otomatik checkin yapmış. Ben olsam bir daha hayati güvenliğim olmadığı için :))))) gelmem bi daha oraya
-
ben olsam gittiğim yerde öyle bi durum olsa, gitmem bidaha :D
-
detCode bunu yazdı
ben olsam gittiğim yerde öyle bi durum olsa, gitmem bidaha :D
yapma bencede
-
takipdeyim işe yarayabilir.