Otomatik Kumandalama
-
otomatik kumanda konsuunda yardımcı olabbılcek murıtler paylasımlarınız beklıyorum..
-
Ne konuda yardım istiyorsun bir açsan elimden gelirse yardım etmeye çalışırım. Ama ara sıra girebiliyorum.
-
otomatik kumandalama derken....Pek anlamam ama merak ettim. Ne amaçlı kullanacaksın...Hem belki konuyu biraz açmış olursun.
-
ya bu kontaktorlu zaman rolelı devreler oluyor ya bunları kullanarak ıste motorları calıstıryosun felan bole karmasık ornekler var amaa ben ulasamadım henuz bı yardımcı olursanız cok makbule gecer
-
Bekle ben çizeyim sana bir yıldız üçgen (:
-
radyonun görüntülüsü gibi:D:D
walla hocam hiç anlamam ama geçenlerde bi site vardı tbt de denk gelmiştim orda b u tip şeyler vardı sanırım elektrotekno.com du heralde bi bak istersen
-
tamam kardesler varsa dedık belkı vardır yanı bu kadar murıt var yokmu yanı elınde cok ıyı bı kaynak olan yakısmadı tahrıbata dıyıp gazıda verelım:D
-
Hocam formatta gitti benim eplan çizimlerim ama beklersen 10 dk ya paintte kaba taslak anlaşılır devreler oluştururum (:
Yada üye olup şu linki incelersen http://www.kontrolkalemi.com/forum/otomatik-kumanda/4306-elektrik-kumanda-dersleri.html
-
anladım oray bakmıstımda daha kompleks varsa elınde paylasırsan sevınırım
-
hadı ya bı murıt yokmu
-
Hocam kompleksten kastın nedir ?
O verdiğim linkte zaten istedigin türde örnekler var. Sadece çizimler alman formunda yapılmış..
Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 19