folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomatik Kumandalama

Otomatik Kumandalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek

otomatik kumanda konsuunda yardımcı olabbılcek murıtler paylasımlarınız beklıyorum..

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Ne konuda yardım istiyorsun bir açsan elimden gelirse yardım etmeye çalışırım. Ama ara sıra girebiliyorum.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    otomatik kumandalama derken....Pek anlamam ama merak ettim. Ne amaçlı kullanacaksın...Hem belki konuyu biraz açmış olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    ya bu kontaktorlu zaman rolelı devreler oluyor ya bunları kullanarak ıste motorları calıstıryosun felan bole karmasık ornekler var amaa ben ulasamadım henuz bı yardımcı olursanız cok makbule gecer

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Bekle ben çizeyim sana bir yıldız üçgen (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

radyonun görüntülüsü gibi:D:D

walla hocam hiç anlamam ama geçenlerde bi site vardı tbt de denk gelmiştim orda b u tip şeyler vardı sanırım elektrotekno.com du heralde bi bak istersen 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    tamam kardesler varsa dedık belkı vardır yanı bu kadar murıt var yokmu yanı elınde cok ıyı bı kaynak olan yakısmadı tahrıbata dıyıp gazıda verelım:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam formatta gitti benim eplan çizimlerim ama beklersen 10 dk ya paintte kaba taslak anlaşılır devreler oluştururum (:

Yada üye olup şu linki incelersen http://www.kontrolkalemi.com/forum/otomatik-kumanda/4306-elektrik-kumanda-dersleri.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek

anladım oray bakmıstımda daha kompleks varsa elınde paylasırsan sevınırım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    hadı ya bı murıt yokmu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam kompleksten kastın nedir ?

O verdiğim linkte zaten istedigin türde örnekler var. Sadece çizimler alman formunda yapılmış.. 

Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 19