Otomobilde MP3 Oynatma Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Arabamım Cd çalarında Track olan CD oynatılıyor ancak MP3 cd oluşturdum oynatmıyor... Uzun bir yola çıkacam güzel bir cd yapıp onu dinlemek istiyorum...

Varmıdır mp3 oynatmasının yolu yöntemi...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

- hiçbirini mi oynatmıyor, tüm şarkıları denedin mi

yoksa cd hiç çalışmıyor mu

bazı şarkıları oynatmıyorsa pcde o şarkıların kalitesine, codec'ine bak (http://mediaarea.net/en/MediaInfo)

- şarkıların hepsini 128 kbps mp3'e dönüştür, onunla tekrar mp3 cdsi oluştur (bu sefer ashampoo kullanarak: http://goo.gl/nlW8tr)

- cd'yi yazdırmadan önce "cd'yi kapat" seçeneğini seçtin mi ? (cd'yi kapatmazsan, dosya eklemeye devam edebilirsin ama mp3 çalar çalıştırmaz)

YekteranBaymedir tarafından 29/Haz/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

CD'yi oynatacak gibi oluyor ama açmıyor öylece kalıyo, Hiç bir şarkıyı oynatmıyor...  CD'de sıkıntı yok farklı bilgisayarlara denedim çalışıyor... 

CD'yi kapat seçeneğini seçtim. 128 kbps olayını deneyip yeniden bakarım... İnşallah olur...

Bu arada araç Citroen c3

_PesimisT_ tarafından 29/Haz/14 02:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Ayni bahaneyle ayni isle ugrasiyorum bende su an. Formati birde AAC olarak degistirerek dene.

Another day another death another sorrow another breath...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

AAC tür olunca cd'ye 100 civarı şarkı atabiliyor muyum? Dediğim gibi Track oynatıyor ama bir cd track türünde 10-15 arası şarkı alıyor. Bana 100 civarı şarkıyı alacak ve oynatacak bir çözüm lazım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam, bizim bir arkadaşın araçta da aynı sıkıntı vardı.

Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam senin teyp mp3 oynatıyormuki renault larda filan daha düne kadar sadece audio cd yani şu 18-20 tane şarkı alan formattakileri çalıyordu büyük ihtimal ondan

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

alexelebek tarafından 29/Haz/14 03:14 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı

Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p

Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    alexelebek bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı

Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...

hocam cd çaları sökünce arkada öyle bir giriş var mı ki 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Benimkinde zaten aux girisi var, mp3 oynatici ile caliyorum muzikleri...

Toplam Hit: 1696 Toplam Mesaj: 19