Otomobilde MP3 Oynatma Sorunu...
-
Arabamım Cd çalarında Track olan CD oynatılıyor ancak MP3 cd oluşturdum oynatmıyor... Uzun bir yola çıkacam güzel bir cd yapıp onu dinlemek istiyorum...
Varmıdır mp3 oynatmasının yolu yöntemi...
-
- hiçbirini mi oynatmıyor, tüm şarkıları denedin mi
yoksa cd hiç çalışmıyor mu
bazı şarkıları oynatmıyorsa pcde o şarkıların kalitesine, codec'ine bak (http://mediaarea.net/en/MediaInfo)
- şarkıların hepsini 128 kbps mp3'e dönüştür, onunla tekrar mp3 cdsi oluştur (bu sefer ashampoo kullanarak: http://goo.gl/nlW8tr)
- cd'yi yazdırmadan önce "cd'yi kapat" seçeneğini seçtin mi ? (cd'yi kapatmazsan, dosya eklemeye devam edebilirsin ama mp3 çalar çalıştırmaz)
YekteranBaymedir tarafından 29/Haz/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
CD'yi oynatacak gibi oluyor ama açmıyor öylece kalıyo, Hiç bir şarkıyı oynatmıyor... CD'de sıkıntı yok farklı bilgisayarlara denedim çalışıyor...
CD'yi kapat seçeneğini seçtim. 128 kbps olayını deneyip yeniden bakarım... İnşallah olur...
Bu arada araç Citroen c3
_PesimisT_ tarafından 29/Haz/14 02:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayni bahaneyle ayni isle ugrasiyorum bende su an. Formati birde AAC olarak degistirerek dene.
-
AAC tür olunca cd'ye 100 civarı şarkı atabiliyor muyum? Dediğim gibi Track oynatıyor ama bir cd track türünde 10-15 arası şarkı alıyor. Bana 100 civarı şarkıyı alacak ve oynatacak bir çözüm lazım...
-
Hocam, bizim bir arkadaşın araçta da aynı sıkıntı vardı.
Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p
-
hocam senin teyp mp3 oynatıyormuki renault larda filan daha düne kadar sadece audio cd yani şu 18-20 tane şarkı alan formattakileri çalıyordu büyük ihtimal ondan
-
-
Branxian bunu yazdı
Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p
Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...
-
alexelebek bunu yazdıBranxian bunu yazdı
Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...
hocam cd çaları sökünce arkada öyle bir giriş var mı ki
-
Benimkinde zaten aux girisi var, mp3 oynatici ile caliyorum muzikleri...