Otomobilden Anlayan ?
-
Selam Mürit abi ve Kardeslerım;
Araba Bende 2012 polo 1.4 comfortline otomatık benzinli araç var. Satmayı Planlıyorum Uzerine 3-5 Katıp Otomatık Dızel 1.6 Seat leon veya golf Almayı planlıyorum. Ana Satma Sebeplerim Arasında Cok Cok Fazla benzin yemesıdir ve performans sıkınıtısı yuzundendır. 5 kısılık aileyiz Yokusu Gorunce Arac Baslıyo bagırmaya. Onun Icın 1.6 tarzında leon veya golf dusunuyorum performan yakıt sarfıyatı hakkında Bılgı Verebilecek Olan Varmıdır acaba ? Hem Parca Hem Performans Hem YAKIT SARFIYATI hakkında ?
NOT :Söz Konusu Alacagım Arac Leon Veya golf olacaktır. baska bır alternatıf dusunmuyorum dıyebilirm -
BrighStar bunu yazdı
Selam Mürit abi ve Kardeslerım;
Araba Bende 2012 polo 1.4 comfortline otomatık benzinli araç var. Satmayı Planlıyorum Uzerine 3-5 Katıp Otomatık Dızel 1.6 Seat leon veya golf Almayı planlıyorum. Ana Satma Sebeplerim Arasında Cok Cok Fazla benzin yemesıdir ve performans sıkınıtısı yuzundendır. 5 kısılık aileyiz Yokusu Gorunce Arac Baslıyo bagırmaya. Onun Icın 1.6 tarzında leon veya golf dusunuyorum performan yakıt sarfıyatı hakkında Bılgı Verebilecek Olan Varmıdır acaba ? Hem Parca Hem Performans Hem YAKIT SARFIYATI hakkında ?
NOT :Söz Konusu Alacagım Arac Leon Veya golf olacaktır. baska bır alternatıf dusunmuyorum dıyebilirm@kilit11 'e ulaş az çok anlar arabadan.
-
hocam artık dizel araçlar tork olarak cok yuksek..
ford focus 110 ps dizel düşün derim...
inanılmaz güclü ve seri bir araba
-
golf-leon benzer araçlar zaten.bildiğim kadarıyla golfün yakıt tuketımı bırazcık fazlaydı tabı leona gore fazlaydı demıyorum.bide alacagın aracın modelı onemlı.arkadasta 2013 golf var elemanın gaza dokunmasıyla kafamızın koltuga yapısması bır oluyo :D.
Arslan25 tarafından 18/Haz/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
2. el dizel alınmaz
motorda sorun varsa sana çok sorun çıkarır
benzinli arabadan korkma tüp tak geç
seni anca golf 1.6 tdi veya caddy 1.9 tdi keser
caddy 1.9 tdi 25 liraya 100 km gidio... -
5 kişik bir aile için hb otomobil zaten en başta hata olmuş.
Performans konusunda 1.6 ile çok farklı olmayacaktır. Tüketim değerleriniz nedir?
Ayrıca aracın 2012 model olduğu düşünüldüğünde garantisi devam ediyor olması gerek.
Aracı değiştirmeye kalkmadan önce servise göstermek en mantıklısı.
-
benım arabayı vereyım sana :) toyota auris dusunursen. Tup var yanlız. ozelden mesaj at ilgilenırsen.
-
Polo ya kaç istiyoorsun
-
dizel 2.el alıcaksan kilometresi düşük olmalı aklında bulunsun elinde patlamasın
-
station wagon Toros var, 5 kişi çok rahat yolculuk edersiniz :)
bkz. imza
-
Tüplü arabayla falan uğraşma hocam başa bela tüp.. Dizelin temizini bulabilirsen çok çok iyi olur, focusa bakmanıda önerebilirim.