folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ottomapper - Eksik Soyluları Arıyorum

Ottomapper - Eksik Soyluları Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sqlmappentester
    sqlmappentester's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alttaki verdiğin linkteki soyagacındakiler tahribat müridimi

1-) Nevşehirli Damad İbrahim Paşa

2-) (Karlızâde) Çoban Mustafa Paşa

3-) Kıbleli Mustafa Paşa

4-) Ferik İsmail Hakkı Paşa

5-) Seyid Paşa

6-) Mehmed Sadık Rıfat Bey

7-) Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bu lider Baş Tacı

8-) Salah Toptani Bey

9-) Mirliva Derviş Paşa bunun pek soyu sopu yokmuş demek yazı mavi çıkmadı. Kendisi Boşnaktır. 

10-) Kanuni Sultan) Süleyman

Bunların maşallahı var akraba kalabalık. soy sülale kalabalık. yani bunlarında çocuklarının çocuklarının çocuklarıda tbt müridi olsa gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek

Soylu lazımmış ben geldim :P rivayete göre Piyale Mehmed Paşa'nın torunlarıyız. Piyaloğulları, Piyalioğulları, Piyaleoğulları, Piyale olarak Bulgaristan'ın bazı bölgeleri ve Türkiye-Kıbrıs arasında 3 bölge de yaşıyoruz İzmir-Trabzon-Lefkoşa.  Ben Trabzon tarafındanım, büyüklerin anlatımlarına göre fethten sonra Türkleşme çalışması için Trabzon'a yerleştirilen 35. aileyiz, Trabzon'a gelen ilk dedemiz de zaten Sancakbeyi ve Beylerbeyi olarak kısabir süre görev yapmış. Büyük ticaret gemilermiz varmış, bu yüzden Akçaabat'ın merkez ve hakimtepeleri hep bize aitti, sokakların adına kadar biz vermişiz tabi son 50-60 yılda çok şey değişti. Tabi, bunlar sülale içi rivayet olabilir, bu konuyu biraz araştırmıştım, özellikle soy isim üzerinden yürüdüm. Türkiye genelinde yazıda bahsettiğim soyisme sahip 400-500 kişi var. Bunların 150 200 tanesi bizzat kendi akrabalarım. 

https://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzon_Sanca%C4%9F%C4%B1

Liarhack tarafından 19/Ağu/24 13:07 tarihinde düzenlenmiştir

www.tithack.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    romeo
    romeo's avatar
    Erkek

Dulkadiroğlu beyliğindenim hatta büyük dedelerimin isminin önünde zade ünvanı mevcuttu Hatay'da yaşıyoruz 

Aerial Film & Photography / Hava Çekimi http://www.vimeo.com/flyturk http://www.youtube.com/flyturknet http://instagram.com/flyturknet http://www.flyturk.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hanedan alternatifleri Giraylar ve köprülüler var ancak bazı uç beyleri yok gibi ben bulamadım, turahan, evrenos, paşa yitbey. ayrıca söğüt aşireti, belki karakeçili aşireti de eklenebilir giraylar ve çelebilerin soyunun devam ettiği gibi bunlar da hala yaşıyorlar. yine hanedan alternatiflerinden karamanoğulları germiyanoğulları dulkadiroğulları gibi hanedanlığa entegre edilselerde dışarıda kalan ve bulundukları yerde tanınan aileler var diye biliyorum, kütahya aydın çevresinde yerliler biliyordu. 

Bir de acaba bu site obsidian kullanılarak yapılsa nasıl olurdu acaba bir neural map entegre edebilirmisin abi adamın birini tutsak tıklasak bakalım nerede ne bağlanıtsı çıkacak.

ayrıca zamana göre belirgin ve silik olur neural mapda mesela 1900 ve 2023 arası derim belli başlı baloncuklar kalır tıklar bakarım kimler gelmiş o zaman kadar.

Bir de hala yaşayan ya da 1900lerden sonra yaşamışlar ünlüler felan diye de bir sekme olsa biliriz hangi ünlü kimin soyundan gelmiş mesela billur kalkavan yazmadan bilemem ama böyle tepeden bakılsa bu haritaya bu tarz seçeneklerle. Özellikle soyisim kanununda hangi soyisimleri almışlar görsek

Graph Neural Networks çok güzel olur obsidian ya da researchrabit deki gibi

Bir de girayların ve köprülülerin ve çelebilerin günümüzdeki varislerini çok merak ediyorum

erebos tarafından 19/Ağu/24 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

drakula (Küçük) Musa Çelebi soyundan mı geliyor

www.gramaltinnekadar.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Tasarımı boşverin. O sadece benim yaptığım bir web viewer. Asıl önem verdiğim altındaki data

osmanlıda eksik kalan soylu varmı siz ona bakınn

Bir zamanlar Büyükbabamın soy ağacı konusunda yardımcı olmuştun ve ben onu hala kullanıyorum çok teşekkür ederim şeyhim..

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Yeni mi öğrendin

Çoook yıllardır var bu goygoy ya :D

Ben inanmıyorum Elizabeth olayına hiç. Kendisini Firavunlara da bağlıyorlar ' sanki bu daha olası '

( GELENLER amatör belgeselinde bundan bolca bahsedlir firavun-elizabeth ilişkisinden belki ilgilenirsin )

Obamayı da bir Firavun a bağlıyorlardı, hatta mormon lar incildeki şeytan tasvirini Obama ya benzetiyordu lol. Hatta The Bible sanırım dizi oldu oradaki şeytan birebir obama olarak resmedilik :D. Ama benziyor incildeki tasvir de lavuğa ne yapacaksın lol

Ünlü Okultist Aleister Crowley in Kızının George H W Bush un eşi olduğunu da söylüyorlar. George Bush'un annesi yani öyle anlarsın.

İlgi duyuyorsan bu mevzulara Aleister Crowley'nin AİWASS ını araştır. İlginç öngörüler ve planlar var Aiwass yönetiminde Aleister da. Bilincli bazı seyahatler ve cinsel ilişkiye girdiği kişiler i hususi seçme hepsine Aiwass karar vermiş vs vs...

Bu Aleister Crowley adlı şeytan yamağı herif enteresan biri özetlr bir oğlunun adı da Ataturk mesela.  " Aleister Ataturk Crowley " eleman sonradan değişiyor tüm ismini ileri yaşlarında.  Öldü oğlu da zaten.

LaNCeLoT tarafından 31/Ağu/24 04:19 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sagina soluna bi tbt coin ekle gozuksun bari

Birkac dilde yapsan siteyi?

+ tbt token

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj