Ötv Muafiyeti Engelli Raporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

https://i.hizliresim.com/h1u2s2m.jpg

https://i.hizliresim.com/cn7dqpp.jpg

@CiRKiN Raporda tam bagimlilik disinda bir sey yok.

@samast ödeme yapmadık, araba icin özel olarak belirtmedik. Ayni rapora makbuz ekliyorlar demissin. O zaman o parayi odemesekte olur diye anladim ben ? 

Rapor aynı rapor eminim çünkü sen hasta olduğunu gösterir belge almışsın demek.Ötv konusunu araç bayiileriyle konuşmak daha mantıklı.Ayrıca o raporla sosyal bazı haklardan yararlanabilirsin,örn: indirimli elektrik faturası gibi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Bu araçları indirimle aldınız diyelim engelli ile aynı şehirde olma zorunluluğu var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskeltan
    iskeltan's avatar
    Erkek

raporda ekstradan hicbir sey yazmasina gerek yok %90 uzerinde engel olmasi komple butun otv'den muaf olmaya yeterli.

bayiiler %90 uzeri engelli raporunu sever, musteri olarak gittigin zaman ilk cumlen raporun %90 uzeri oldugunu soylemek, otv nin komple muaf oldugunu belirtmek olsun. seker hastalarina da %40 falan otv muafiyeti var mesela onlarin surecler ugrastiriyormus o yuzden kimi zaman muafiyetli  satis yapmak istemiyorlarmis biz alirken oyle demislerdi.

araci istedigin yerden alabilirsin, il falan hicbir sey fark etmiyor ben bursadan baslamistim araba aramaya edirneye kadar haftada bir ariyordum.

duanla yasamadim ki bedduanla oleyim - Arif
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

https://i.hizliresim.com/h1u2s2m.jpg

https://i.hizliresim.com/cn7dqpp.jpg

@CiRKiN Raporda tam bagimlilik disinda bir sey yok.

@samast ödeme yapmadık, araba icin özel olarak belirtmedik. Ayni rapora makbuz ekliyorlar demissin. O zaman o parayi odemesekte olur diye anladim ben ? 

Dostum bu rapor ile büyük ihtimal ÖTV indirimi alırsın. Rapor zaten süresiz verilmiş, bu durum zaten hastanın durumunda değişiklik olmayabileceğini gösterir. Zaten engel oranı da 99 çıkmış, yatalak falan yazılmış (Allah şifasını versin, üzüldüm). 

Çözger raporundan biraz farklı olduğu için az kafamız karıştı ama bu rapor ile ÖTV indirimi olur diye düşünüyorum.

Ayrıca bir YouTube videosunda eleman bayiye girdiğinizde doğrudan ÖTV indiriminden bahsetmeyin, önce pazarlık yapın, konuştuğunuz fiyatın üzerinden ÖTV indirimi isteyin demişti. Yoksa hafiften 3-5 çakıp geciyorlarmis nasıl olsa gerçek fiyat anlasilmaz diye.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

istanbulda hiç bir bayide araba yok şu an yılbaşından sonra zaten yeniden değerleme oranı çıkmadıktan sonra 450K ile alınacak araba maalesef yok %90 üzeri için ekstra aksam yoksa bir şey belirtmeye gerek bulunmuyor bizde bekliyoruz.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

ökgv vardır yazıyor mu?

kartalkethuda tarafından 21/Ara/22 10:42 tarihinde düzenlenmiştir

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama merak ettiğim için soruyorum.

Kalp pili - diyabet - yüksek tansiyon - 70 yaş üzeri birisi için %90 veya üzeri engelli raporu çıkarmı sizce?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Kalp pili - diyabet - yüksek tansiyon - 70 yaş üzeri birisi için %90 veya üzeri engelli raporu çıkarmı sizce?

hocam çıkabilirde çıkmayabilirde ilki tam diğerlerininde ortalmasını alıyorlar zaten dene ne kaybediceksin ki. ama bazen ilkinde alamayabiliyorsun 2.de gidince alabiliyorsun

bir kaç kişinin başına gelmiş ordan çok duyum aldık bizimkide 2.de oldu.

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hocam her doktor puan veriyor. Kalp pili diyorsun belki kardiyolog en yüksekten verecek tek puanda 90 üstü olacak. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı
    McM bunu yazdı

Hocam her doktor puan veriyor. Kalp pili diyorsun belki kardiyolog en yüksekten verecek tek puanda 90 üstü olacak. 

en yüksek puan 60 hocam dahada üstünü vermiyorlar diye biliyorm bu sebeple heyete giriyorsun zaten

Living Death
Toplam Hit: 3227 Toplam Mesaj: 25
ağır engelli engelli raporu