Ötvsiz Araç Tavsiyesi
-
Hocam yazdığın klasmanlarda bir araç bakıyorsan Skoda'yı çok çok çok çok ısrarla tavsiye ederim. Direkt olarak Superb ve Octavia'lara yönelebilirsin.
-
Skoda superb 1,6 tdi şiddetle tavsiye ederim. 2013 model 1,6 tdi dsg var bende 5 yıldır kullanıyorum aşırı derecede memnunum. Arka koltuk diz mesafesi, bagaj hacmi, konfor, detaylar (ön 2 kapıda şemsiye var kullanmak için) mükemmel.
-
Superb 1.6 dizel Manuel Prestige paket.
eğer fiyat fazla geliyorsa Style paket de alabilirsiniz.
-
Kesinlikle superb
Opsiyonlu olarak appecarplay ve Android auto eklet
Soradan eklemek sıkıntı oluyor
-
EmiRReiS bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Merhabalar ötv muafiyetimiz var 100-120 bin arası araç almayı düşünüyoruz sedan olmalı dizel tercihimiz manuel istiyoruz ama otomatik olursa sorun olmaz
aklımızda olanlar eğer orta paketini alabilirsek passat veya superb
diğer tercihler ise honda civic ve octavia düşünüyoruz var mı önerisi olan 1.6
Skoda Superb
Edit: Şimdi fiyatına baktım 2.0 paketi 356 bin gözüküyor. Yahu resmen skiyorlar..
2.0 TDI CR 190 PS 4x4 DSG Prestige (Combi) 356.400 TL
amısını sikem 350 bine skoda mı olur lan :D ahahaha
ferrari alıyoz sanki amk, çek cumhuriyetine gidip tüm fabrikaya içki ısmarlasan bu kadar tutmaz
-
yolbulucu bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Merhabalar ötv muafiyetimiz var 100-120 bin arası araç almayı düşünüyoruz sedan olmalı dizel tercihimiz manuel istiyoruz ama otomatik olursa sorun olmaz
aklımızda olanlar eğer orta paketini alabilirsek passat veya superb
diğer tercihler ise honda civic ve octavia düşünüyoruz var mı önerisi olan 1.6
Skoda Superb
Edit: Şimdi fiyatına baktım 2.0 paketi 356 bin gözüküyor. Yahu resmen skiyorlar..
2.0 TDI CR 190 PS 4x4 DSG Prestige (Combi) 356.400 TL
amısını sikem 350 bine skoda mı olur lan :D ahahaha
ferrari alıyoz sanki amk, çek cumhuriyetine gidip tüm fabrikaya içki ısmarlasan bu kadar tutmaz
Arabanın suçumu senin paranın değersiz olup bide üstüne geli gibi kdv ve ötv olması
PanxeR tarafından 02/Şub/19 00:54 tarihinde düzenlenmiştir -
bende 50.000 tl civarı araba bakıyorum ama pek anlamıyorum pegout 308 hoşuma gidiyor bide clio ama öneri vb.. açığım.
-
Honda Civic’lerde göçük problemi var.. Malzeme ve işcilik kalitesinden de çok şikayet alıyor.. Onu listeden çıkarmanızı öneririm nacizane fikrim..
bknz: Facebook - Honda Civic Fc5 Mağdurları
Grubunu inceleyebilirsiniz..
-
Dizel motorlarda tercihim dCi motoru olan Renault olurdu. Ekonomik güçlü bir motor. Renault Talisman veya Megan modelleri olabilir
Birde Scoda Superb veya Octavia olabilir.
Dizel motorun diğer otomobil üreticilerindeki isimleri
1. Hyundai : CRDi
2. Mercedes-Daimler-Chrysler : CDI
3. Ford : TDCi
4. Fiat : JTD (MultiJet)
5. GM /Opel : CDTi
6. Mitsubishi : DI-D
7. Toyota : D-4D
8. Volkswagen : TDI
9. Peugeout : HDI
10. Mini: D
11. Kia:CRDİ
-
McM bunu yazdı
Honda Civic’lerde göçük problemi var.. Malzeme ve işcilik kalitesinden de çok şikayet alıyor.. Onu listeden çıkarmanızı öneririm nacizane fikrim..
bknz: Facebook - Honda Civic Fc5 Mağdurları
Grubunu inceleyebilirsiniz..
hocam artık o problem yokmuş bende gördüm onu içini köpükle falan doldurmuşlar ama artık onun olmadığını söylüyor herkes