Oyalayıcı Bir Flaş Oyun.:P
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Bitirdim 40 dakka sürdü. Toplam 25 bölüm.
-----------------------------senin mesajı yazdığın saat neden çıkmıyor bakiim :)
hangi oyun bitti?
-----------------------------Saat yazsada doğru olup olmadığını bilemezsin çünkü bu başlığa yazdığım ilk mesajı :\ Şu borulu oyun bitti. 20 dakkadır bloxorsla uğraşıyom 14. bölümdeyim. Bloxors daha zevkli ve daha zor. Ama harbiden ben de merak ettim mesajı attığım saat neden yazmıyor :S
-
boruda 13. bolume geldım
http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz
bunu gorunce kapdım buna gecdım bıda zorr:D yapamsam gıder uyurum sınırden :DD:
-
4. bölümde kafayı monitöre geçiricektim geçemedim :D
-
çok kazık bişey .d
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------oo süpermişde szor :) bu sizi bu kadar sardıysa
http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz
buna hiç girmeyin P:
=)
-----------------------------bu daha manyak bişeymiş ya gecem bunula geçicek gibi duruyo
-
ya ıkıncı oyundaa 10. bölum ımkansız gıbı duruyoo kafayı yıycem gecenın bı yarsıı :S sıkıntı yaptım valaa :S
1o.bolumu oynyan varmıı? yada bıtıren?
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------ya ıkıncı oyundaa 10. bölum ımkansız gıbı duruyoo kafayı yıycem gecenın bı yarsıı :S sıkıntı yaptım valaa :S
-----------------------------dur 9dayım geliyom
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------ya ıkıncı oyundaa 10. bölum ımkansız gıbı duruyoo kafayı yıycem gecenın bı yarsıı :S sıkıntı yaptım valaa :S
-----------------------------hoca o ımkansız gıbı bısy sen yaprsan yas bn yatıom sınırlendım valaa uyunca unuturum :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
Rak_BenAdam bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------hoca o ımkansız gıbı bısy sen yaprsan yas bn yatıom sınırlendım valaa uyunca unuturum :D
-----------------------------benim oynadığım 10 mu yoksa bu da olmuyo yaw:S
-