Öyle Bir Program Arıyorumki !
-
selamlar
agalar öyle bir program arıyorum ki benim istediğim bir resmi ekranda herşeyin üstünde göstericek
oyunda
filmde
nerde olursa olsun
hatta başlat menüsü çubuğununda üstünde olması lazım
şirketin logosunu %50 şeffaf yapıp bütün pclere bu programı kurmam lazım yani program mutlaka TRANSPARAN desteklemeli
yani .psd programını desteklemeli
...
olay monitörlerin sol üst köşesinde duracak bir logo ve monitörün altına renk scalası yapıcaz bu resim herşeyin üstünde olmalı kısacası
hadi beyler bekliyorum
-
sticker?
-
bu cevabı bekliyodumda kesinlikle olmaz
program lazım
programlama bilgisi olan şeffaflık olayını kullandıracak ufacık bi yazılım yazabilir sadece .psd yi yada .png yi okuyup herşeyin üstünde tutacak bi program lazım hepsi bu
he bide resmi monitörün sol üst köşesine dayalı oturtması lazım yani 0 noktasından alıcak
monitör 1024x768 e ona göre resim yapıcaz
1920x1080 se ona göre
-
sofu ekran koruyucu tarzımı yoksa kullanırkendemi duracak o program ?
-
win7de sidebardaki olaylar birbirinden bağımsız, opaklık ayarlamaları var, herşeyin üstünde seçeneği var,
onlardan slayt şeysini aç, sadece logoyu seç, herşeyin üstünde ve %50 opak olarak ayarla, istediğin yere koy,
ama diyorsan ki kullananlar kapatamasın, o logonun üstüne gelince %100 opak olur ve çarpı(kapatma) işareti falan çıkar basarlar kapanır.
Tabi startup'a ekleyerek her restartta geri gelmesini sağlayabilirsin..
-
sana vereceğim 10 adet facebook id lerini kapat ertesi gün elinde olacak program
-
vbdream
kullanırken abi herşeyin üstünde olcak
psd yi desteklicek o kadar, yani dosyada opak yer varsa opak olucak
noneym kapatmamaları lazım abi
yada en fazla system trayda ikonundan kapatsın yani ömür billah açık kalmicak elbet
zaten sidebarlar oyunda fln üstte kalmaz alta geçer
xmv
zor iş abi yapıyosan yap hayrına :|
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
vbdream
kullanırken abi herşeyin üstünde olcak
psd yi desteklicek o kadar, yani dosyada opak yer varsa opak olucak
noneym kapatmamaları lazım
zaten sidebarlar oyunda fln üstte kalmaz alta geçer
xmv
zor iş abi
-----------------------------hocam hertürlü olurda basitçe, oyunlarda olması için birazcık kasmak gerekebilir çünkü directdraw falan ekranı çok acayip kullanıyorlar ama sonuçta oyunda yazılım ve bir pencerede çalışıyor, ayrıca hocam .psd değilde .jpg olsa, çünkü vb6 için düşünürsek activeskinden freeform yaratırsın arkaplana .jpg dosyanı atarsın, transparan olacak bölgeyi yeşil veya mavi yapabilirsin sonra alpha color olarak onu tanımlarsın, olur la olur dur.
-
abi oyunları geçelim
video da geçelim
sadece masaüstünde açık olsun
ama masaüstünde 3d program çalışınca sıçmaması lazım
.psd neden istiyorum söylim
0 dan 100 e geçiş olması gerekiyor
yoksa sade bir logo olmicak yani
logo
0 dan 100 e beyaz renk skalası
0 dan 100 e siyah renk skalası yapıcam olması şart o yüzden psd tercih ediyorum
jpg yetersiz kalır
psd değilde tif yada png de aynı işi görür
yani monitörde en azından masaüstünde en üstte tutsa yeter oyunu fln atlayabilirim hoca
-
png olursa kasayım acil değilse ?
-
acil değil abi
walla süper olur abi png de dediğim olayda sıkıntı yaratmazsa anlından öperim :|
yani opaklıkta sıkıntı yaratmaması lazım en en önemli mevzu bu