Öylesine Yazdim
-
Hem oku hemde işini yapmaya devam et, ilk başladığın zamana göre çok daha tecrübelisin, benim kaybım 400.0000 tl nin üstünde oldu,
-
Ee ne soruyorsun ? Buraya geleyim mi gelmeyeyim mi diye mi? Eğer öyle soruyorsan benim cevabım "bıçaklasalar ordan buraya gelmem."
-
u235 bunu yazdı
Ee ne soruyorsun ? Buraya geleyim mi gelmeyeyim mi diye mi? Eğer öyle soruyorsan benim cevabım "bıçaklasalar ordan buraya gelmem."
Hocam bisey sormuyorum. Herseyden bunaldim o yüzden burada sizlerle paylastim. Zaten Burada okuma imkani varken, Türkiyeye gelip de okuyayim gibisinden aptalca bi düsüncem yok. :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hem oku hemde işini yapmaya devam et, ilk başladığın zamana göre çok daha tecrübelisin, benim kaybım 400.0000 tl nin üstünde oldu,
Gecmis olsun hocam, cok büyük kayip.
-
almanya b itmis amk 2000euro maasi napicak millet :|
-
ulan bende 30 bin lira soktular diye uzuuyordum bana
-
HeyQirs bunu yazdı
almanya b itmis amk 2000euro maasi napicak millet :|
Hocam Almanya ciddi anlamda bitik. Vasifsiz insanlarin maaslari 1100-1200€ arasi. E zaten 3 oda bir evin kirasi da 900'den basliyor.
-
Hocam okuma tabiki.
3 senelik gelir vergisini ödedim ama ceza geldi diyorsun bu şeylerin makbuzunu saklamıyormusun yada bankadan yatırmıyormusun? nasıl ödedin o cezayı? geç ödediğinden mi?
Bu birkaç senelik ticaret hayatın da sana bir okul olmuştur kanaatindeyim. Birinden yüksek alacağın olacak sekilde ticaret ilişkin olacaksa teminat mektubu alacan, evraklarının, imzaladığın herşeyin bi fotokopisini alacan vs. sen zoru başarmış kolay şeylerde takılmışın gördüğüm kadarıyla
-
Conquer bunu yazdı
Ben zaten hala Almanya da yasiyorum. Türkiyede degilim. Okul Münih belediyesine ait bir yüksek okul.
ögrencilerine aylik 640€ geri dönüsümsüz yardim da bulunuyor. Ev kiramida devlet öder, bitiririm. Deger yani.
Evet ticaret hareketli bir piyasa, anliyorum da ama hersey bu degil elbette. Birazda olsa maddiyat sart.
Ben 5 yasindayken, pazarlarda soguk su satiyordum :)
Okul kafama yatiyor, degerlendirecem bu sefer. Sürekli durmadan gelen olumsuzluklardan biktim artik.
Bide burda yalnizim. Evli degilim, tüm Ailem Türkiyede, akrabam bile yok :)
sen ticaret için doğmuşsun hocam ticaretin ilminide öğrenirsen hiç bir sıkınıt kalmaz.. -
Bildiginiz gibi degil, büyük darbeler aldim.
Ticareti seviyorum ama bu kadar derin yapmiyacam artik. Zamanini beklemek daha mantikli. Yine yaparim ama bu bikkinlik dönemini okul ile cözümlendirecem. Bunaldim.
Holy hocam, o dönemde para ödemismiyim veya ödememismiyim diye bakmadilar konuya.
Dosyalarin gelmedigini iddia ettiler ve ceza uyguladilar.
Benim dosyalar, onlarin bulundugu binada bir sekilde uctu gitti. Sorumlusu ben oldum.
Almanya ve almanlardan nefret ettim. Okulu bitirip, Türkiyeye yönelik hem ticaret hem meslek olarak birseyler yapmayi planliyorum.