Öylesine Yazdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hem oku hemde işini yapmaya devam et, ilk başladığın zamana göre çok daha tecrübelisin, benim kaybım 400.0000 tl nin üstünde oldu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ee ne soruyorsun ? Buraya geleyim mi gelmeyeyim mi diye mi? Eğer öyle soruyorsan benim cevabım "bıçaklasalar ordan buraya gelmem."

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Ee ne soruyorsun ? Buraya geleyim mi gelmeyeyim mi diye mi? Eğer öyle soruyorsan benim cevabım "bıçaklasalar ordan buraya gelmem."

Hocam bisey sormuyorum. Herseyden bunaldim o yüzden burada sizlerle paylastim. Zaten Burada okuma imkani varken, Türkiyeye gelip de okuyayim gibisinden aptalca bi düsüncem yok. :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Hem oku hemde işini yapmaya devam et, ilk başladığın zamana göre çok daha tecrübelisin, benim kaybım 400.0000 tl nin üstünde oldu,

Gecmis olsun hocam, cok büyük kayip.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

almanya b itmis amk 2000euro maasi napicak millet :|

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ulan bende 30 bin lira soktular diye uzuuyordum bana

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

almanya b itmis amk 2000euro maasi napicak millet :|

Hocam Almanya ciddi anlamda bitik. Vasifsiz insanlarin maaslari 1100-1200€ arasi. E zaten 3 oda bir evin kirasi da 900'den basliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam okuma tabiki.

3 senelik gelir vergisini ödedim ama ceza geldi diyorsun bu şeylerin makbuzunu saklamıyormusun yada bankadan yatırmıyormusun? nasıl ödedin o cezayı? geç ödediğinden mi?

Bu birkaç senelik ticaret hayatın da sana bir okul olmuştur kanaatindeyim. Birinden yüksek alacağın olacak sekilde ticaret ilişkin olacaksa teminat mektubu alacan, evraklarının, imzaladığın herşeyin bi fotokopisini alacan vs. sen zoru başarmış kolay şeylerde takılmışın gördüğüm kadarıyla

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Conquer bunu yazdı

Ben zaten hala Almanya da yasiyorum. Türkiyede degilim. Okul Münih belediyesine ait bir yüksek okul.

ögrencilerine aylik 640€ geri dönüsümsüz yardim da bulunuyor. Ev kiramida devlet öder, bitiririm. Deger yani.

Evet ticaret hareketli bir piyasa, anliyorum da ama hersey bu degil elbette. Birazda olsa maddiyat sart.

Ben 5 yasindayken, pazarlarda soguk su satiyordum :)

Okul kafama yatiyor, degerlendirecem bu sefer. Sürekli durmadan gelen olumsuzluklardan biktim artik.

Bide burda yalnizim. Evli degilim, tüm Ailem Türkiyede, akrabam bile yok :)

sen ticaret için doğmuşsun hocam ticaretin ilminide öğrenirsen hiç bir sıkınıt kalmaz..

fuck the system!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Bildiginiz gibi degil, büyük darbeler aldim.

Ticareti seviyorum ama bu kadar derin yapmiyacam artik. Zamanini beklemek daha mantikli. Yine yaparim ama bu bikkinlik dönemini okul ile cözümlendirecem. Bunaldim.

Holy hocam, o dönemde para ödemismiyim veya ödememismiyim diye bakmadilar konuya.

Dosyalarin gelmedigini iddia ettiler ve ceza uyguladilar.

Benim dosyalar, onlarin bulundugu binada bir sekilde uctu gitti. Sorumlusu ben oldum.

Almanya ve almanlardan nefret ettim. Okulu bitirip, Türkiyeye yönelik hem ticaret hem meslek olarak birseyler yapmayi planliyorum.

Toplam Hit: 3680 Toplam Mesaj: 25