folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder ÖYP Sistemi Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar

ÖYP Sistemi Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bi ara ciddi ciddi düşümdüm sonra amk dil sınavını geçemessek göte girer diye şey etmedim 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

bi ara ciddi ciddi düşümdüm sonra amk dil sınavını geçemessek göte girer diye şey etmedim 

nolcak ki geçmesen ? Normal araş gör olarak devam edersin olur biter

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

hocam şimdi 6 yıl içinde dilden kaç puanı geçmek gerek ?

6 yıl sonra geçemessek ömür boyu araştırma görevlisi olarak çalışmaya devam edebiliyoruz ?

birde maaşlar ne kadar 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

hocam şimdi 6 yıl içinde dilden kaç puanı geçmek gerek ?

6 yıl sonra geçemessek ömür boyu araştırma görevlisi olarak çalışmaya devam edebiliyoruz ?

birde maaşlar ne kadar 

Sen yanlış gelmişsen kapsıyor dene bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacilar her univ maas farkli diye biliyorum ama vok da fark yok min : 2200 ayrica dili 1 yil icerisinde 65 ustu yapmalisiniz ama size tavsiyem ielts calisin daha kolay hem yilda 4-5 kere oluyor. Dil gecemezseniz normal aras gor olursunuz evet yuz kizartici bir is yapmazsanizomur boyu aras gorsunuz :) tabi master phd yapmamk da aptallik olur dimi yani :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacilar her univ maas farkli diye biliyorum ama vok da fark yok min : 2200 ayrica dili 1 yil icerisinde 65 ustu yapmalisiniz ama size tavsiyem ielts calisin daha kolay hem yilda 4-5 kere oluyor. Dil gecemezseniz normal aras gor olursunuz evet yuz kizartici bir is yapmazsanizomur boyu aras gorsunuz :) tabi master phd yapmamk da aptallik olur dimi yani :)

maaşı az ama olanakları iyi ilerisi için, dil 65 üstü 6 yıl içinde girdiğin bir sınavdan alınan değil mi? yoksa 6 senedemi bu sınav

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek

Ben öyp liyim, maaş farkı normalde yok. Bazı üniversiteler vakıflarından kendi araş. gör. lerine belli bir pay ayırabiliyor, onu alamazsın sadece. Maaşlar an itibariyle 2230tl gibi bi şey. Evet yanlış duymadınız, myo sekreterinin bile 3000 liraya yakın maaş aldığı bir ülkede bu rakam size fazla bile.
    Senet sepet işleri biraz insanı geriyor, yani severek yapacaksınız bu mesleğe girin. Yoksa senetler başarısız olma durumunda da maalesef aleyhinizde tazminat olarak size geri dönüyor. Şöyle ki o ana dek aldığınız maaşların 1,5 katı + yasal faizi şeklinde.
    Doktora sonrası önünüz açık, ancak sizin sınavla kazandığınız üniversitedeki sizi bekleyen bölüm için tabi.
    Şartlar size göre uygun ise 50d kadrosundan kat kat daha iyi.
    Yabancı dil olayında 65 i geçemezsen yine tazminatını ödetirler, senet olmadan gidemiyorsun diye biliorum, benim dil 65 ten yüksekti gitmedim.

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Oyp mantikli bir is degil 

Bulundugun dalda hoca ile anlasamazsan ne yapacaksin?

Normal arastrma gorevilisi olan arkadaslarim bile birakma noktasina geldiler birakanlarda oldu.

Oyp yuzunden intihar eden oldu.mantikli is degil .kaldiki zatwn felsefe okuyormussun kac tane toplamda oyp dahil arastirma gorevlisi aliniyor 3 mu 5 mi ? 

En mantikli olan kpss calisip.b den atanman olur.yada yuksege normal baslayip arastirma gorevlisi ilani kovalarsin kolay degil oyp .

İnsanlar sovmekte hakli direkt olarak somurucu ve baskilayici bir sistem

hipokondriyak tarafından 14/Ara/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiryana
    tiryana's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Oyp mantikli bir is degil 

Bulundugun dalda hoca ile anlasamazsan ne yapacaksin?

Normal arastrma gorevilisi olan arkadaslarim bile birakma noktasina geldiler birakanlarda oldu.

Oyp yuzunden intihar eden oldu.mantikli is degil .kaldiki zatwn felsefe okuyormussun kac tane toplamda oyp dahil arastirma gorevlisi aliniyor 3 mu 5 mi ? 

En mantikli olan kpss calisip.b den atanman olur.yada yuksege normal baslayip arastirma gorevlisi ilani kovalarsin kolay degil oyp .

İnsanlar sovmekte hakli direkt olarak somurucu ve baskilayici bir sistem

maalesef katılıyorum

Biz de yanar döner olalım teyzemin evladı. Adi olalım. Şerefsiz olalım. İtin uğursuzun önde gideni olalım. Zındık olalım. Hayın olalım. Güvenilmez olalım! İyi olduk da elimize ne geçti?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Öyp puanın iyiyse, tercih edeceğiniz üniversitede yüksek ve doktora varsa, yabancı diliniz iyi ise çok mantıklı öyp. Yukarıda saydığım koşullarda taahhüt falan imzalamıyorsunuz beğenmezseniz siktir olup gidersiniz. Maaş düşük ama iyileştirme yapılacakmış (yersen). son olarak Anadolu üniversitesine girebiliyorsanız girin ister oranın elemanı ister 35 li olarak çünkü maaş 3 bin :)

Toplam Hit: 2839 Toplam Mesaj: 24