folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

tanışamada sıkıntım var pc de almam lazım 

Nolursa olsun masaüstü düşünüyodum, bak gördüm bunları kafam karıştı şimdi :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam battlefield 3 ü stabil şekilde ultrada oynayabileceğin laptop 2000tl ye zor bulursun.

Asus veya lenovo nun o modellerini yazanlar hayatında battlefield 3 ü ultrada açıp masaüstü ekran kartında yumurta pişirmemiş heralde.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F370-440327-445902.html

bunu kullaniyorum. SSD, RAM ve CPU'yu modifiye ederek aldim. 4 civarina geldi ama auw auw. kim demis notebook ile oyun oynanmazmis diye.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam battlefield 3 ü stabil şekilde ultrada oynayabileceğin laptop 2000tl ye zor bulursun.

Asus veya lenovo nun o modellerini yazanlar hayatında battlefield 3 ü ultrada açıp masaüstü ekran kartında yumurta pişirmemiş heralde.

doğru tespit oynamadım. :)

21 mayıs 1864
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Asus g75

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam bu pc ultra ayarlarda oynatır. Güzel makine ama bu tür yüksek donanıma sahip pclerin bir handikapı da var o da güç tüketimi.

Yani bu laptop u alırsan bataryada 2.5 saatten fazla kullanmayı bekleme.

Bu arada gtx660m in benchmark sonuçlarına şurdan bakabilirsin. Fps olarak 30 yeterli bir seviyedir zaten 60-100 falan en akıcı oyun deneyimi sunar. 15 altında oyunda takılma dediğimiz olay ortaya çıkıyor. Tabii verdiğim linkteki fps değerleri tam senin laptopunla uyuşmayabilir ama o değerlerde en sağda olan yüksek değer senin verdiğin laptup un bileşenleri ile uyuşuyor gibi. Sen birkaç fps daha fazla alabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

onu bunu bırakında gelin bi bf3 atalım hazır tv yide açmışım pek kullanamasamda sallıyorum dağa bayıra^^

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Beyler ge60 ge70 filan alırken donanımhaberdeki ana konusuna kesinlikle bakın kronik arızaları olan bir seri numarası varmış.

O seri numaradan olmayan modeli alın.

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

bende HP laptopvar hic bir ise yaramiyor alicaksan 4-bin-5 binlik bisi al 5 yil idare et

Toplam Hit: 4989 Toplam Mesaj: 43