folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oyun Havası - Oynamak- Göbek Atmak - Halay

Oyun Havası - Oynamak- Göbek Atmak - Halay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam dostlar.Düğünlerde kınalarda, asker uğurlamasında falan filan oynama ile ilgili sorunum var.Aslında oynama yeteneği olmayan biriyim.Asla yapmak istemiyorum ama çok zorluyorlar.Mikrofondan falan isim söylüyorlar zorla sahneye atıyorlar ve ben her seferinde rezil oluyorum.Suratım kan gibi kızarıyor oynayamıyorum.Halay ollunca bi nebze arada kaynıyorum ama olmuyor be dostlar.

Bugün asker uğurladık.Davul zurna falan filan o kadar kişinin arasında zorla oynamak zorunda kaldım ve rezil oldum.Kamerada vardı artık izler izler utanırım.Lafın kısası benim böyle kendimi kurtaracak kadar oynayabilmem, halay türllerini öğrenmem lazım.Kursa falan git demeyin imkanım yok.Evde ne yapabilirim bunun için ? (adet falan da pek bilmiyorum.Geline gül oynayarak gül verme, kına sırası falan filan.) Öğrenmem lazım la eğtici video falan lazım bana :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hiç sevmiyorum lan Türk kültürünün bu yanını. Küçüklüğümden beri sevmedim. Ömrümde bir kere oynamışlığım yoktur, kendi sünnetim de bile oynamadım.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç sorma hocam.Ya oynamak istemiyorum geliyorlar ya yanıma.. hadii hadiiiii hadiiiiiii oh oh falan.. .lan oynamıcam işte deli etmeyin yaa

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

youtube :) bı suru bılgı bulursun kardesım bırak kendını muzıgın akısına :)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

oynayanlara bakıp öğrenebilirsin. onlar napıyor sağ ayakla başlıyor sağ ayakla devam ediyor sonra tekrar sol ayak yerdeyken sağ ayağını da yere koy. sol ayağı sağa sağ ayağınıda sola çevirerek dönder. sonra tekrar hep böyle yap.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

youtube :) bı suru bılgı bulursun kardesım bırak kendını muzıgın akısına :)

-----------------------------

bakmadım mı sanıyorsun.Orda adamlar döktürüyor ben yapınca mal gibi oluyorum.Mesele ayaklarda ve omuzlarda sanırım.Ama yapamıyorum sıfırdan öğrenmem lazım benim bu işi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

sağdan soldan video izlemeyle olmaz kardeş boşa zamanını harcama içten glemesi lazım mesela ben kırıkkaleliyim oyun havası duydummu içim kıpır kıpır olur :D dayanamam doğamzda var ankara ve kırıkkalelilerin adamına oyun havası de çekil kenara :) fazla zorlama bilmeyen birisi oynayınca gerçekten komik oluyor :D

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Ben belli bi yaşa kadar sıkıntı çekmeden oynayabiliyodum ama bi yaştan sonra nedense oyun esnasında ayaklarım tonlarca kiloymuş gibi yerden kalkmaz oldu elim ayagım karıştı. Oynamaya kaldırdıklarında "delikanlı adam bel kıvırmaz" ayaklarına yatıyorum ama içim gidiyo oynayanları görünce ne yalan söyleyeyim :D

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ankara oyun havası öğretiyim dicemde hocam bunun öğrenmesi olmazki içinden geldiği gibi oyna kendini bırak rahat ol

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben angaralıyım gardaş. takıl bana. alemlerde üstad ol, en öne çık, ayakta alkışlasınlar.

o gadar :|

All I need is a possibility.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kardesım oyun havası bu hıc olmadı ıc 2-3 duble ewde ogrencek degıl dıyecem gıt her gordugun dugune antreman olsun sacma olacak sabah sabah :)) bu bırazcıkda yetenek gıbı bısey ne bılıyım kucukken floklor neyım yaptınmı yada yapsaydın daha rahat gelısebılırdı belkı bazı seyler  ama ıckı konusuda onemlı nokta ben ıcınce dunyam sasar ıt gıbı oynarım ayıkken ıngılızce konusamam dogru duzgun 3 tek atarım bul bul gıbı sakırım mesela :))

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 3710 Toplam Mesaj: 17