Oyun Oynanan Bir İnternet Cafe Düşünün...
-
1-) 30 tane bilgisayar var ve genel olarak oyun oynatılıyor... Ama makinalarda kimi oyun calismiyor..kimi oyun virtual de..vs vs.. Ben istiyorum ki Sadece bir bölümde oyun olsun...mesela masaüstünde oyunlar olsun ve insanlar tıkladığında oyuna hemen girebilsin... Yani içinizde internet cafe işletenlerden farklı çözüm üretenler var mı ? daha kalıcı,daha kolay vardır belki...
2-) Bilgisayarlarda DeepFreeze Programı var.. Anti-Virüs Kurmaya Gerek var mı ?
Saygilar..İyi Çalışmalar..
-
Kardeş sen kısayol oluşturmayı bilmiyonmu... birde koruma programlarının ne işe yaradığınıda bilmiyon sanırım
-
biliyorum kısa yol oluşturmayıda...virtualde mi acalim oyunları..?
-
kısa yol dediginiz..oyunun icon unu masaüstüne gönderme olayı değil mi ? tam olarak açarmısınız ?
-
deamontools programı virtual diskleri ağdan okuyabiliyor
onun dışında oyunsaveleri için bi alan bırakıp serverinde oyunlarıda decompile edip save attığı yerleri değiştirerek senin gösterdiğin kaynağa save atmasını sağlayabilirsin ama yine de ir2 bi yorum yazarsa daha ii olur oyun crack işinden fln anlıyo kendisi
inş doğru anlamışımdır
-
Konu tam yerinde :@ Allahım yaa!
-
kozanaybar bunu yazdı:
Konu tam yerinde :@ Allahım yaa!
Oyun oynanmayan bir intenet kafe düşünmek neredeyse imkansız dimi kozalak:D -
yorumlariniz için tskler...bakalim deneyelim..iyi calismalar..
-
la virtual kullanıp kasmayın bilgisayarı ben kurmuyorum mesela masalara :)) tüm oyunların no-cd leri var 200-300 kb lık bişey...
-
aynen sanal cd ile uraşılmaz gi nocd lerini bul
-
tavsiyeler icin tesekkurler... bakalim..virtual ile ugrasmak sıkıntı veriyor zaten..