Oyun Tavsiyesi
-
-
FPS değil ama Assassin's Creed serisini oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. Ama eğer hiç oynamadıysanız gidip de öylesine bir oyunu seçip ya da son oyunu yükleyip başlamayın. 1. oyunundan itibaren oynamaya başlarsanız daha iyi olur, çünkü hikayeler birbirini takip ediyor.
-
o oyundan nefret ediyom hacı ya
birde daha günümüzde geçen oyunlar olursa daha iyi olur :D
-
Black Ops denedin mi hocam?
-
DestinatioN bunu yazdı
o oyundan nefret ediyom hacı ya
birde daha günümüzde geçen oyunlar olursa daha iyi olur :D
MW1 ve MW2 oynadım hocam ben de, oyunların sonunda gözlerim dolmuştu :D
Sonra benzer kalitede oyun aradım, A.Creed ve COD' un devamında çıkan oyunlara baktım, nedense o MW' deki sıcaklığı bulamadım :)
Bulursan bana da söyle, ben de oyniyim :)
-
black opsu denedim ama optimizasyon sorunu ile alakalı oyunu pc kaldırmadı
pekte sarmadı zaten
@ozgunlu
valla hacı aynen ya o tatta bir oyun arıyorum ama yok sanırım :/
-
medal of honor serisini sevmiştim bende son versiyonlarını oynamadım 2002 2007 deki vs.. si pek iyiydi e tabi bugünün şartlarıyla süper kalite grafik aramıcaksan
-
Strateji seviyorsanız Company of Heroes, Empire Total War gibi oyunları deneyebilirsiniz.
İlla FPS olacak ise, CoD'un MW'sinin senaryosu üzerine senaryo görmedim daha :) Ama Multiplayer alternatif olarak BF3-BF4 oynayabilirsiniz. Şu aralar BF4'ün Premium'u %60 indirimde olması lazım. Başlarsanız iyi sarar :)
-
Fallout 4 :)
-
Crysis 3 ün hikayesi oldukça sağlam + Türkçe seslendirme olması daha da bir zevkini artırdı.
Far Cry 4 'ün hikayesi sağlama benziyor, 30 dk falan oynadım ama optimizasyon sorunlarından gına geldi devam etmedim. Bilmiyorum belki patchlerle falan düzelmiştir.
Black Ops 3'ün hikayesi de iyiye benziyor, onu da %100 bitirmedim ama yarısına kadar ilerledim gayet güzel gidiyor.
Ghost, Cpt. Price, Soap... Bunların verdiği hazzı veren bir oyun ben de göremedim. Crysis 3'teki yanımızda dolaşan akıl hocası bayaa empati kurduruyor adama onu deneyin derim.
-
Civ 5 ulan