Oyuncak Helikopter
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
yorumlara göre tavsiye ediliyor hocam
-----------------------------birebir aynısını şimdi 28 tl ye gördüm gittigidiyorda
-
BarisYigit bunu yazdı:
hem konuyu çizeyim hemde soruyum.
hocam bunların pilleri genelde 3.7volt veya 6v civarı li-on şu sakız dediğimiz pillerden oluyo sanırım.
onları büyültüp daha çok kullanım süresine sahip olamazmıyız ?
bende düşünüyorumda böyle bişi :)
10dakkalık zevk için 1saat şarj çok fazla.
-----------------------------Evet sanırım "sakız pil" lerden besleniyorlar. Pili büyütürsen helikopterin dengesini bozarsın ve belki de havalanmaz. Ufakları çok hafif zaten, 30 gr civarı.
-
Bende de bu tür model araçlara hastalık var.. bakırköy de model diye bi dükkan var. oradan aldım 85.00 tl ye ama uçuramadım. aq
-
Madcrazy bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
yorumlara göre tavsiye ediliyor hocam
-----------------------------birebir aynısını şimdi 28 tl ye gördüm gittigidiyorda
-----------------------------link var mı.alırım blki
-
hocam naptın sen paypal hesabın varsa bunlardan bırını al aynı paraya 2 tane bıle alabılırsın.
-
BarisYigit bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
Uçuş süreleri çok kısa oluyor genelde. En küçüğünden vardı bizde, 25 tl lik olanlardan, 5-6 dk uçurduktan sonra yarım saat 40 dk şarj etmek gerekiyordu. İki tane alıp, tek tek uçurursanız uçuş ve şarj süresini de biraz verimli hale getirmiş olursunuz.
-----------------------------hem konuyu çizeyim hemde soruyum.
hocam bunların pilleri genelde 3.7volt veya 6v civarı li-on şu sakız dediğimiz pillerden oluyo sanırım.
onları büyültüp daha çok kullanım süresine sahip olamazmıyız ?
bende düşünüyorumda böyle bişi :)
10dakkalık zevk için 1saat şarj çok fazla.
-----------------------------Hocam pil helikopterin üzerinde hatırlatmak isterim, daha büyük pil kullanırsan daha güçlü bi pervaneye ihtiyacın var, daha güçlü pervane daha yüksek akım ister, o zaman daha da büyük bi pile ihtiyacın olacak, daha büyük pil ise.. (Neyse tamam cılkını çıkarmayayım :D )
-
asdeccc bunu yazdı:
hocam naptın sen paypal hesabın varsa bunlardan bırını al aynı paraya 2 tane bıle alabılırsın.
http://s.dealextreme.com/search/Helicopter
-----------------------------kaç gunde gelir güvenilir bir site mi kargoda sorun olmasın bakıyorum ama aynı fiyatlar pek bir fark yok.
-
ben dealextremden aldım. ucuz bişi. Çok eğlenceli ama kullanması cidden çok zor. manevra kabiliyetine alışana kadar 1 tanesini kırdım ))
-
bugun bende baktim cok.istedim ama ucus suresi cok az die vazgectim electro world de 75 tl idi
-
x-files bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
http://s.dealextreme.com/search/Helicopter
-----------------------------kaç gunde gelir güvenilir bir site mi kargoda sorun olmasın bakıyorum ama aynı fiyatlar pek bir fark yok.
-----------------------------benım sımdıye kadar kargoda sorun olmadı hocam. 15 gune gelıyor ama acıl bır durumsa 3-4 gune gelıo extra oduyosun. fıyat olarak en uygunu burdadır.