folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!

Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    a.q 20 ytl veriyolarmış ben 50-60 veriyolar sanmıştım sabahın 7 sinde kalk işin yoksa sandık başına aklımı sikim a.q :(....

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    oyu kullacağım köye giderken vereceğim dolmuş parası ıvır zıvırla 30 ytl yi buluyo ceza 19 ytl kaarım 11 ytl :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

böyle aptallık olmaz herkez istediği yerde kullansa daha çok kayılım.Gerçi daha ne ye atacağımızı bile TAM bilmiyoruz..

19ytl.. Nereye gelecek ceza plakayamı kesecekler.. 

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolalper
    coolalper's avatar
    Erkek
    a.q neden 20 değilde 19 ytl? ne mantıktır anlamadım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:
    -----------------------------

internet ortamından kayıt yaptıra biliyormuyuz??bi bilginiz var mı zaten mani yok bide ceza yemeyelim :P

-----------------------------
    geçti hocam ne kaydı yarın seçim var ancak www.ysk.gov.tr den kayıtlıysan eğer sandık numaranı ve nerede kullanacağını öğrenebilirsin seçmen kütüğüne kaydın yok ise üzgünüm ama kullanamayacaksın

ceza ise kayıtlı olup oy kullanmayanlardan tahsil edilecek

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hadi secimi anlarim vatandaslik gorevidir diye. referandum oylamasina niye gideyim a.k.

KULLANMIYORUM.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

boyle demokrasiye oy verirsem A.q demorasi icin bafiliyolar koyun halkimi.kendi kuyruklarini oncelikle bu nasil referandum  boyle bi rezalet anca bizim gib olgarsik duzenlerde gorulur.11 eylulden beri mlllt anayasa degisecek diye oy veriy kapilarda o oylar ne olacak.kalkiyolar 1 hafta kala pazar gunu jet gibi kendilerine uygun maddeleri degistiriyolar  yeni libos reisi cumhurumu koltugunu saglamlamak icin hemen onayliyo  ysk da tamam Pazar gunu secim var diyo boyle sacmalik olurmu  onlarin istedigi maddeler hemen oluyo da vatandasin demokratik hakki nerede kaldi.ben oy vermicem karsilig 19 lirami yaziklar olsun koyun haklima.bu milllet harbiden atkafali abicim b isistemin oyuncusu oldugunu bilmiyo sadece gel  diyolar geliyo git diyolar gidiyo yap diyolar yapiyo ondan sonrada makatina ful bafi cekicez abi bu belayi halkim buna layik.demisler ya layik oldugun gibi yonetilirsin bundan iyisi samda kayisi.lanet olsun boyle halka.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

once bekleyen maddelerin kanunlarin gecmesi icin calissinlar,

trafik yasasi yillardir bekliyor, dokunulmazliklar yillardir bekliyor ama emekli iki kurus fazla maas alabilmek icin ise girip cikip yeniden emekli oluyor diye 2 gunde hemen kanun cikarttilar

neymis emekli devletten 3 kurus fazla para almasini onlemek.

neyse ya yazdikca sinirleniyorum, simdi birisi cikip bu durumlari savunmaya baslar iyice cileden cikarim 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek

aynen yaaaa zaten bu halk oylaması siyasi bir amacla yapılmıs halk icin deil

arkadaslar oy kullanmakla yukumlu olup kullanmayan arkadaslar paşa paşa odeyecekler cezayı

yeni uygulama ile artık banka hesabınız varsa eger onun içinde de para varsa cekiyorlar affetmiyorlar. vergisini odemeyenlerden de bu sekilde para alıyorlar

bilginize

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    benim bi ton kredi borcum var alsinlar babafingomu serefsiz ampulculer.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 3598 Toplam Mesaj: 32