Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!
-
a.q 20 ytl veriyolarmış ben 50-60 veriyolar sanmıştım sabahın 7 sinde kalk işin yoksa sandık başına aklımı sikim a.q :(....
-
oyu kullacağım köye giderken vereceğim dolmuş parası ıvır zıvırla 30 ytl yi buluyo ceza 19 ytl kaarım 11 ytl :D
-
böyle aptallık olmaz herkez istediği yerde kullansa daha çok kayılım.Gerçi daha ne ye atacağımızı bile TAM bilmiyoruz..
19ytl.. Nereye gelecek ceza plakayamı kesecekler..
-
a.q neden 20 değilde 19 ytl? ne mantıktır anlamadım
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------internet ortamından kayıt yaptıra biliyormuyuz??bi bilginiz var mı zaten mani yok bide ceza yemeyelim :P
-----------------------------
geçti hocam ne kaydı yarın seçim var ancak www.ysk.gov.tr den kayıtlıysan eğer sandık numaranı ve nerede kullanacağını öğrenebilirsin seçmen kütüğüne kaydın yok ise üzgünüm ama kullanamayacaksınceza ise kayıtlı olup oy kullanmayanlardan tahsil edilecek
-
hadi secimi anlarim vatandaslik gorevidir diye. referandum oylamasina niye gideyim a.k.
KULLANMIYORUM.
-
boyle demokrasiye oy verirsem A.q demorasi icin bafiliyolar koyun halkimi.kendi kuyruklarini oncelikle bu nasil referandum boyle bi rezalet anca bizim gib olgarsik duzenlerde gorulur.11 eylulden beri mlllt anayasa degisecek diye oy veriy kapilarda o oylar ne olacak.kalkiyolar 1 hafta kala pazar gunu jet gibi kendilerine uygun maddeleri degistiriyolar yeni libos reisi cumhurumu koltugunu saglamlamak icin hemen onayliyo ysk da tamam Pazar gunu secim var diyo boyle sacmalik olurmu onlarin istedigi maddeler hemen oluyo da vatandasin demokratik hakki nerede kaldi.ben oy vermicem karsilig 19 lirami yaziklar olsun koyun haklima.bu milllet harbiden atkafali abicim b isistemin oyuncusu oldugunu bilmiyo sadece gel diyolar geliyo git diyolar gidiyo yap diyolar yapiyo ondan sonrada makatina ful bafi cekicez abi bu belayi halkim buna layik.demisler ya layik oldugun gibi yonetilirsin bundan iyisi samda kayisi.lanet olsun boyle halka.
-
once bekleyen maddelerin kanunlarin gecmesi icin calissinlar,
trafik yasasi yillardir bekliyor, dokunulmazliklar yillardir bekliyor ama emekli iki kurus fazla maas alabilmek icin ise girip cikip yeniden emekli oluyor diye 2 gunde hemen kanun cikarttilar
neymis emekli devletten 3 kurus fazla para almasini onlemek.
neyse ya yazdikca sinirleniyorum, simdi birisi cikip bu durumlari savunmaya baslar iyice cileden cikarim
-
aynen yaaaa zaten bu halk oylaması siyasi bir amacla yapılmıs halk icin deil
arkadaslar oy kullanmakla yukumlu olup kullanmayan arkadaslar paşa paşa odeyecekler cezayı
yeni uygulama ile artık banka hesabınız varsa eger onun içinde de para varsa cekiyorlar affetmiyorlar. vergisini odemeyenlerden de bu sekilde para alıyorlar
bilginize
-
benim bi ton kredi borcum var alsinlar babafingomu serefsiz ampulculer.