Oz Dizisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar baya araştırdım fakat eski olduğundan bulamadım. Bu diziyi 1080p nereden indirebilirim? Olmadı 720p de olabilir. Kaliteli olduğundan düşük kalitede izlemek istemiyorum.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam şurda buldum ama kalite olarak nedir bilmiyorum dayı açıklama kısmına bişeyler yazmamış malesef bir bölüm 40dk sürüyo ortalama, 350-700mb boyutu var bölüm başı (değişiyo bölümler arası) işine gelirse indirir bakarsın cidden güzel dizidir oz 

http://kickass.to/oz-complete-dvdrip-t504710.html

DaSpOnGe tarafından 30/Oca/14 23:39 tarihinde düzenlenmiştir

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla HBO bu dizinin BlueRay'ini yayınlamadı henüz.

O yüzden DVD'den daha kalitelisini bulabileceğini sanmıyorum.

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam şurda buldum ama kalite olarak nedir bilmiyorum dayı açıklama kısmına bişeyler yazmamış malesef bir bölüm 40dk sürüyo ortalama, 350-700mb boyutu var bölüm başı (değişiyo bölümler arası) işine gelirse indirir bakarsın cidden güzel dizidir oz 

Ne yavaş iniyor ya :) 2-3 ay sonra izlerim herhalde :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Ne yavaş iniyor ya :) 2-3 ay sonra izlerim herhalde :D

http://torrentz.eu/996652f8ac10a6ce1f261fee9bc35c765aab35be hocam şunu veriyim hepsi aynı torrente çıkıyo. farklı sitelerin torrent kaynağı downloadı etkiliyo mu bilmiyorum bi arkadaşım böyle açıp piratebay,kickass,torrenthound gibi sitelerden torrentleri indirir üst üste açar kaynağa eklerdi daha fazla kaynak buluyo hızlı indiriyo derdi teknik olarak bilmiyorum ama öyleyse diğer kaynaklardanda indir dene

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kendi sitesinden tabi. çok kaliteliydi hatırlıyorum

.işin garibi tam şuanda oz u izliyordum :)

dizist.com üye olunca idiriliyormu bilemiyorum. ekle butonu var üyeler için

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oz'un hd release'lerini bulamazsın.

blu-ray vardı ama onun da görüntü kalitesi beklenildigi gibi degildi galiba.

nitekim bırak 1080p'i, 480p kalitesinde bile yoktur bir yerde.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi o dizinin ancak dvdrip i çıktı. Yani internette bulabileceğin en yüksek kaliteli sunumlar 480p çözünürlükte.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bana göre dünyadaki en iyi dizi ondan sonra breaking bad ve game of throness tabi 1080p 720p olayı gelince 480'i bul izle öpbaşına koy hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ben 1080 ekranda izledim görüntü çokta kötü değildi..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende olmadığına göre hiç kimsede olmaz o dizinin HD' si,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 12