folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Özel Güvenlik Görevlisi < Tanıdığı Olanlar.

Özel Güvenlik Görevlisi < Tanıdığı Olanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------

tosun bunu yazdı:

benim 2 dayım İstanbulda özel güvenlik . Şu an biri yukarı çamlıcada biri aşağı çamlıcada . maaşları 1000tlnin üzerinde yemek yol filan ne durumdadır bilmiyorum . maaşları geçç yatıyor biraz . konuştuğm zaman tek sorunun maaşın geç yatmasından ortaya çıktığını söylüyorlar 

hmm işte bunu demek istiyorum heryerde farklı ücretler :) tosunum  aradılar mı seni? düzeldimi net??

yok abi kimsenin aradığı yok ya . lanet olsun bıraktım artık . terkedeceğim zaten bu şehri . ders çalşıyorum :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

nights_judge bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

2007 de kimliği aldım daha çalışmak fırsat olmadı sektörde orp çocuğu çok kendini bir bok sananlar var :) 2 koyun versen götüremez tıutar artislik yapar ben öyle yerde çalışırmıyım tabiki hayır :))

özel kimliğin var ve kurumda kadrolu  değil özel güvenlik şirketine çalışıyorsan 5 bin versinler istersen bi boka yaramaz

her an kapı önüne koyulma ihtimalin var

:) artık kurumlar hep güvenlik şirketleriyle çalısıyorlar, ve farklı şartlar heryerde. o yüzden ortalama bilgi almak istiyorum.

hepsi çalışmıyor kaliteli firmalar kendileri eğitime tabi tutup alıyorlar bana öğretme

walla alper ankarada girmediğim kurum kalmadı diyebilirim nerdeyse ama kadrolu personel çalıstıran kurum heralde parmakla sayılcak kadardır.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

nights_judge bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

2007 de kimliği aldım daha çalışmak fırsat olmadı sektörde orp çocuğu çok kendini bir bok sananlar var :) 2 koyun versen götüremez tıutar artislik yapar ben öyle yerde çalışırmıyım tabiki hayır :))

özel kimliğin var ve kurumda kadrolu  değil özel güvenlik şirketine çalışıyorsan 5 bin versinler istersen bi boka yaramaz

her an kapı önüne koyulma ihtimalin var

:) artık kurumlar hep güvenlik şirketleriyle çalısıyorlar, ve farklı şartlar heryerde. o yüzden ortalama bilgi almak istiyorum.

hepsi çalışmıyor kaliteli firmalar kendileri eğitime tabi tutup alıyorlar bana öğretme

walla alper ankarada girmediğim kurum kalmadı diyebilirim nerdeyse ama kadrolu personel çalıstıran kurum heralde parmakla sayılcak kadardır.

öenmli olan o gerisi güvenlik değil bekçilik aga :) ben alan yetştiren firmaları biliyorum geçen bir firma istanbulda alım yaptı bir banka çağırdılar ist uzak diye gidemedim sınavına

ararsan bulursun 7/12 kariyer sitelerindeyim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

@Helyum sorun değil saol yinede :)

@mataramasuko saol kardeşim

@DJ_ALPER  kariyer nette falan genelde şirketler için arıolar bana kurum yada havalimani fln lazım onların şartları biraz daha iyi.

@emperorkaan  Hangi şirket sizinki???

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

ben ing banktayım

625+110 yol +110 multinet (yemek parası) + mesailer (her akşam en kötü 1,30 saat mesaim var) saati 5,00

çalısma saati hafta içi 8:30 6:30 arası

hafta sonu free

mesailerde 9 dan sonra 5:50 yemek masrafın ve taksi kullanarak yol masrafın şirket tarafından ödenmekte

+ bankadan eğer ki sana güvenirler ve kendini sevdirirsen günde en az 15 - 20 tl arası bahşiş(özel kasa veya gelen zengin müşterilerle olan diyalogundan dolayı ) :D

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

@vesselam şubedemısın genel müdürlükmü, şehir? ve nasıl girdin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

@vesselam şubedemısın genel müdürlükmü, şehir? ve nasıl girdin :)

şubedeyim istanbul bakırköy

ocak ayı itibarı işle yeni açılan şubelere eleman alınacagını duydum ve ilgili şirkete basvuru yaptım görüşmeye cagırdılar

şimdi halen eleman alınıyormu bilmişyorum ama kıymetli eşya ve para transferinde sanırım elemana ihtiyaç vardır

pm ile sana şirketin adresini atıcam ilgilenirsen yardımcı olmaya calısırım

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

özel güvenlik şirketi olan arkadaşım var olur mu ? 

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

arkadaşım adalet bakanlığında güvenlik.kpss ile girdi maaşı 1500e yakın

kpss ile güvenlik mi alınırmış soktuğumun sistemine bak

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj