Özel Harekat Polisi Olmak İsteyenler Bu Filmi İzlesin - IMDB: 8.0
-
polis olmak istemeyenler de izleyebilirmi ?
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------
polis olmak istemeyenler de izleyebilirmi ?
-----------------------------hahahahaha e yaniii, sadece özel harekat olmak isteyen kişilerin daha ilgisini çeker diye söyledim :)
Türk Özel Harekat
---------------------------------------
Bunlar da BOPE
-
Turk ozel harekati daha karizmatik
-
Biraz göz attımda güzel film .
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------Biraz göz attımda güzel film .
http://www.youtube.com/watch?v=pM-vcAfc5C0&
-----------------------------hacım ben kötü film paylaşır mıyım hiç :)
bkz:
SlumDog Millionaire (2008) DVDScr / Tek Link
-
Eyvallah Ahmet, böyle kaliteli filmlerin devamını bekliyoruz.
-
Türk harekattaki soldan ikinci kişi laz sanırım :W
-
KONUYLA İLGİLİ Bİ SON DAKİKA HABERİ VERİYİM
SON DAKİKA
Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay, intihar etti
Polis camiasını sarsan intihar25 Şubat 2009 Çarşamba 07:41Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay kendi aracında intihar etti.Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay intihar ederek hayatını kaybetti. Behçet Oktay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Oktay, kendisine ait özel otomobilin içerisinde silahla intihar girişiminde bulundu.
Dikmen Keklikpınarı caddesi yakınlarında park halindeki aracında ağır yaralandığı bildirilen Oktay, Gazi Hastanesine kaldırıldı.
İntihar girişiminin meydana geldiği arabada geniş çaplı inceleme başlatılırken, olayın nedeni konusunda henüz bir belirginlik olmadığı kaydedildi.
İbrahim Şahin'in görevden alınmasının ardından atanan Oktay, yaklaşık 13 yıldır bu görevi sürdürüyordu.
Emniyet yetkilileri Oktay'a otopsi yapılacağını belirterek, intiharla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü kaydettiler.
Olayın duyulmasının ardından Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Behçet Oktay'ın çalışma arkadaşları ve Emniyet Genel Müdürlüğünden üst düzey yetkiler hastaneye geldiler. -
Eyvallah üstadım,
-
yaw uyuz oluom su rapidshare'nin bölümlü downloadlarına amk tek link'i yokmu bunun yaw :S:SS