folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?

Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ingilizce işletmenin bi forsu kalmadı artık. endüstri mühendisliği revaçta, hem işletme derslerini alıorlar hemde mühendislik, haliyle daha çok aranıyorlar iş verenler tanımından.

kısaca endüstri müh. ingilizce işletmenin önüne geçti, ayrıca ingilizce işletmede öyle ana dil gibi ing konuscaını sanma, anadolu lisesinde gördüün hazırlık ingilizcesi ile aynı düzeyde hazırlık okuyorsun ve bu seni 4 sene götürüyor sen düşün gerisini (odtü boaziçi farklı tabi)  genel olarak terimlerin ingilizcesini ögreniosun ve sonra sıçıyosun kpss de.

illede hukuk olsun ister çamurdan olsun.

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

nasıl ezme yaw anlamadım,özelde okuduğu için mi :) Özelde okuyanların ezilecek bi durumu yok ki.Adamın parası var okuyor.Benmde param olsa bende okurdum mesela.Ezik bi durum varsa uzanamadığımza "ezik" demek bence :) Mesela aynı puanı yapmış,o puanla özel de oluyoe devlette.Ne farkı diğerine gidince ezmek için sebep mi doğacak :) yanlış anladıysam düzeltin lütfen :p

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:
    -----------------------------

git hukuk oku.İşletme okunacak son bölüm ama niye bu kadar rağbet alır anlamam,kolay olduğu için olabilir..Bence arada dağlar var.çok istersen ilerde MBA çakarsın.İşletmecilerin yaptığı her işi yaparsın.İşletme okusan hukuk master çakamazsın.Sakın işletme okuma derim.Çok iyi üniv. de bile okusan farketmez çok kasman gerekecek kendini.Bence hukuk yaz,illaki iibf tercihi yapacaksan ingilizce iktisat yaz iibf de böylece ileride gireceğn TÜM sınavlarda 3 adım önde olursun.

işletme ile iktisat arasındaki fark nedir?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

ZyreX bunu yazdı:

git hukuk oku.İşletme okunacak son bölüm ama niye bu kadar rağbet alır anlamam,kolay olduğu için olabilir..Bence arada dağlar var.çok istersen ilerde MBA çakarsın.İşletmecilerin yaptığı her işi yaparsın.İşletme okusan hukuk master çakamazsın.Sakın işletme okuma derim.Çok iyi üniv. de bile okusan farketmez çok kasman gerekecek kendini.Bence hukuk yaz,illaki iibf tercihi yapacaksan ingilizce iktisat yaz iibf de böylece ileride gireceğn TÜM sınavlarda 3 adım önde olursun.

işletme ile iktisat arasındaki fark nedir?

hoca 14 yaşından beri muhasebe iktisat işletme okuyorum git sana diyorum ki hukuğa hala daha malak malak sorular soruyosun sözümü dinle sonra kafanı çok vurursun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Konu dışı : Yalnız şu pazar günkü Kpss'den sonra, Ekonometri ve İstatistik okuyan arkadaşlara saygım sonsuzdur.Helal olsun.

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

dostum öncelıkle sana şunu diyeyım. 9 eylul sakın verme. bildiğin dağ başı buca da okumak gerçekten çok iğrenç. hea altımda araba olacak diyorsan o zaman başka kesın ver derım. alsancak bornova ortamına girersin ot gibi üniversite hayatı geçirmez yaşarsın öteki durumda ölüm gibi bir şey. ikinci olarak ingilizce işletme cidden çok zor. eğer ingilizcen iyi değilse asla verme. ( ama azimliyim ingilizce nedir gerekırse söker atarım diyorsan başka ) son oalrak hukuk meselesı. ( buraya not atayım ege eczacılık öğrencısıyım unıversitede 4. yılım. ev arkımın bırı ışletme biri hukuk okuyor tam denk geldın xD ) hukuk cidden aşırı sözel tek matematik işlemi yok. zor ama çok güzell bölüm mezun olursan iş alanı geniş rahat. verilerbilir. ama kesın dıkkat etmen gerek kıbrıstakı sittiri boqtan üözzelleri değil başkjent bilkent ( bilmiyorum buralarda hukuk var mı kalite belli olsun diye yazıyorum ) vermen. yoksa sallama özele gidersen mezun olman zor. şunu da aklında bulundur özelde ılk sene iyi ortalama yaparsan az dişini sıkarsan devlete geçme imkanın da var

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

hukuk tabikide hocam. ilerde acaip para var tabi iyi bir avukat yada savcı olabilirsen

yalnız konuyu piç etmek gibi olmasın, turizm işletmeciliği ( ing ) sizce nasıl bölüm tbt?

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türkiye'nin yarısı işletme, diğer yarısı da iktisat mezunu.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Türkiye'nin yarısı işletme, diğer yarısı da iktisat mezunu.

buna ek olarak piyasanın yarısı işletmeci, kalanıda iktisatçıdır.

kapital=para dır.

ister bilgisayar şirketi açın, ister kuyudan petrol cıkarın, ister tekstik okuyup halı örün. mutlaka satıs yapacaksınız, satışın oldugu yerde ekonomist olur, sokakta gezerken gördüğünüz en cok firma bankadır, sehir dısına cıkarsanız fabrikadır. 

10 tane mühendis bir araya gelip şirket kursun mutlaka 1 tane muhasebeciye ihtiyaçları vardır.

arz=talep tir.

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Sayın pederinize koymucaksa özel üniversiteye git derim hocam. Geçen yaşar üniversitesine gittim tuvalette işerken suçluluk duygusuna kapıldım o kadar şahane , bide kendi okuluma bakıyorum pisuvara sıçan adam var yahu :(.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
Toplam Hit: 7100 Toplam Mesaj: 39