Özel Yapılmış Botnet İstiyorum (Ücrete Tabii)
-
Arkadaşlar botnet işinden anlayan ücrette anlaştıgım bir arkadaştan botnet satın almayı planlıyorum.Fakat verdigim server üzerine kurulumunu yapıp herşeyi güzelce ayarlayıp 1 ay boyuncada ufak tefek yardım etmeyi kabul eden arkadaşa öncelik vereceğim. Paradan bahset derseniz siz söyleyeceksiniz ben ortasını bulacağım pazarlık sünnettir :)
+ olarak eğer botnet e karşı güzel bir koruması olan fikirleri olanda bu konu altına yazarsa sevinirim. Bertaraf etme amaçlı
-
Ücrete Göre Bende alabılırım :))
-
para felan istemem benden olsun ama botneti kötü amaçla kullanırsanız sorumlulukta kabul etmem :/
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------para felan istemem benden olsun ama botneti kötü amaçla kullanırsanız sorumlulukta kabul etmem :/
-----------------------------Vaaay Faşo Maşo ama Sen neymişsin be Hocam. :) Helal. Bak yine Kızıp Çatma Bana ama. Sen Kendin demiştin Ben Faşoyum.
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
Ücrete Göre Bende alabılırım :))
-----------------------------senin için sakıncası yoksa ve bana kıyak geçmiyeceksen buraya yazabilirsin böylelikle alıcak diğer arkadaşlarada yardım etmiş ve kazanmış olrsn diye düşünüyorum
-
ShockMan bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------para felan istemem benden olsun ama botneti kötü amaçla kullanırsanız sorumlulukta kabul etmem :/
-----------------------------Vaaay Faşo Maşo ama Sen neymişsin be Hocam. :) Helal. Bak yine Kızıp Çatma Bana ama. Sen Kendin demiştin Ben Faşoyum.
Zorunlu Edit: :)Karızma çizilmesın :))
-
cevap yok mu başka arkadaşlardan ..
-
Arkadaşlar konuyu son kez güncelliyorum
-
ucuzsa bende alabilirim ayrıca konunun içine etmezseniz iyi olur
-
hocam Bir Arkadaşım var botlarla iyi ilgileniyor msn timu1907@hotmail.com ekle istersen yardımcı olur sana
-
ucuzundan bende isterim aslında eğlencelik bişeler olsun..
bide mailinizi açık açık yazmayın sonra tbt maillerimizi dağıtıyo diye konu acıyosunuz :D