folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özelleştirmeler..

Özelleştirmeler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

necroshine bunu yazdı:
    Yatirimcilarin milletlerini de arastirin.  Ozellestirme vatan hainligi degil, Kimlere satildigi cok onemli.
    ya bi s... töbe töbe..kime satıldığı önemliymiş:) Sermayenin dini kitabı imanı yok be kardeşim yok...

bugün meriç nehrinde çiftçiler tarım için finansbanktan kredi alıyorlar..sonra ödeyemeyincede devletten yardım bekliyor..devlet yardım etmeyincede finansbankta o bölgenin tapusunu çiftçilerden alıyorlar..

hala anlayamayanlar ne yazıkki var. Artık savaşlar silahla askerle olmaktan çıkmıştır. artık savaşlar sermayeyle parayla yapılmaktadır...senin dedelerin çanakkalede savaştı bu topraklar için...gel görki bugün parayı kim bastırırsa o toprakları alıyor..hepsini değil tabiki ama bu işler böyle..çanakkale kazdağlarındaki altın aramalar felan fişman boşuna değil...Atalarımızın kemikleri sızlıyordur ben öyle düşünüyorum.

Agzinin ayarini cek, yoksa o agzi sikerim. Adam gibi yazamiyorsan yazma.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hadi yap.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Paranin ne sekilde dondugu satildigindan daha onemli. Bu kamu idarelerinin hepsi basibosluktan bir kambur olmaya basladi. 

Kamburu yaratanda satanda ayni sahislar. 12 Eylul darbesini Amerika neden yapti saniyorsunuz ?

Ama en onemli husus paranin Yurt disina cikiyor olmasi. Hem kurus paraya sat, hem vergide kolaylik tani, hemde paranin disari cikmasina izin ver.

Turk ozel tesebbusu ile Arap sermayelerini bir tutuyorsaniz hata burada basliyor.

Kisacasi adamlar Kurtulus savasinda yapamadiklarini para ile simdi yapiyorlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

başa.....

Ne farz'a uydunuz ne sünnete,Tapıyorsun dolar denen illete,gemicikle gidilir mi cennete,terazinde bozukluk var baş,ne ekin bilirsin nede hasadı,her kılıç kuşanan binemez atı,soktunuz ya aramıza türban fesadını,aklınızdan zorunuz var  baş,namerdin atına binmekmi olur,Avrupa birliğinden kardeşmi olur,amerikadan daha iyi kalleşmi olur,pusulanda bozukluk var baş,amerikan meclisinde bağdaş kurup oturmuşsun,imfye ortak olup sermayemi batırmışsın,başörtüsü türban diye milletimi yatırmışsın,din ile aldatmayı bırak baş,çaldınız çırptınız çiğnedim yuttum,düşmanlığı atıp dostluğu tuttum,sineme çektiğim dağı unuttum,o kelle sözünü unutmadım baş,yüküm ağır işim meşakketli isede,aziz yurdum zapt edilmişsede,benim çiftçim anasını alıp gitsede,Senin anan başıma taç olacaktır baş,senin müslümanlığın feytullah nazarında,haysiyet şeref onur arap pazarında,sana destek olan o yalaka yazarında,gün gelip hesabını vereceksin baş,Atatürkü sevmiyormuş vicdansız kadın,Atatürk olmasaydı maria olurdu adın bre melun,ingiliz işgalinde namaz mı kılacaktın,benim müslüman kardeşimden isteğim şu soruyu sormasıdır dedim,müslümansan abd yle israille ne işin var baş?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trkuaz
    trkuaz's avatar
    Erkek
    NoName bunu yazdı:

trkuaz bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:
    Ben bakıyorum zaten adamların 3 yılda özelleştirdiğini akp 7 yılda özelleştirmiş.  siz hala sade akp özelleştiyo ülkeyi demeye devam edin.
    ya akpliler değil miydi paranın dini milliyeti olmaz diyerek petkimi ermeniye telekomu araplara satan ve yine bu adamlar değil mi mayın temizleme bahanesine israilliye toprak kiralamaya(!) çalışan. evet paranın milliyeti dini haysiyeti olmaz ama vatan toprağının o toprağa bedel ödemiş insanların dinide olur milliyetide onuruda. toprak ve bu toprağın üzerinde bizim olan herşeyin bir onuru vardır. diğerleride özelleştirdi ama o zamanlar bizim bir duruşumuz vardı hatırlarsınız kırmızı çizgilerimiz vardı onurumuza bizlere sahip çıkan birileri vardı. şimdi neyimiz var bence hiçbişeyimiz olanıda 3 kuruşa satıyoruz zaten . . .  

petkim ermeniye falan gitmedi tamam mı :)  

pardon buda mı israilliye gitti yoksa :) "paranın dini milliyeti olmaz" dememiş miydi başbakan kazak türküne gitti denilen petkimin ermeniye gittiği gerçeğinin öğrenilmesi ardından

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir" M.K. ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

trkuaz bunu yazdı:
    NoName bunu yazdı:

trkuaz bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:
    Ben bakıyorum zaten adamların 3 yılda özelleştirdiğini akp 7 yılda özelleştirmiş.  siz hala sade akp özelleştiyo ülkeyi demeye devam edin.
    ya akpliler değil miydi paranın dini milliyeti olmaz diyerek petkimi ermeniye telekomu araplara satan ve yine bu adamlar değil mi mayın temizleme bahanesine israilliye toprak kiralamaya(!) çalışan. evet paranın milliyeti dini haysiyeti olmaz ama vatan toprağının o toprağa bedel ödemiş insanların dinide olur milliyetide onuruda. toprak ve bu toprağın üzerinde bizim olan herşeyin bir onuru vardır. diğerleride özelleştirdi ama o zamanlar bizim bir duruşumuz vardı hatırlarsınız kırmızı çizgilerimiz vardı onurumuza bizlere sahip çıkan birileri vardı. şimdi neyimiz var bence hiçbişeyimiz olanıda 3 kuruşa satıyoruz zaten . . .  

petkim ermeniye falan gitmedi tamam mı :)  

pardon buda mı israilliye gitti yoksa :) "paranın dini milliyeti olmaz" dememiş miydi başbakan kazak türküne gitti denilen petkimin ermeniye gittiği gerçeğinin öğrenilmesi ardından

Ne demislerdi ? Kazagi bir cikardik altindan Ermeniler cikti :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

anam babam murid olcaksan tek yer TBT

AKePe muridligi hayirli degil bunun sonrasi var mahkemesi var divani harbi var vatan hainligi var idami var vatandasliktan cikartilmak var

var oglu var

en iyisimi sen yol yakinken don AKePe den

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

özelleştirme, küreselleşme, yeni dünya düzeni bunlar amerikada türetilip başka ülkelerde yaygınlaştırılan o ülkenin varlıklarının elinden alınıp kraliyetçi, büyük sermaye güçlerine aktarılan birtakım oyunlardır.

Amerika ve Avrupa'da ekonomik kriz yüzünden batan banka ve şirketler millileştiriliyorken Türkiye'de kâr eden kurumlar özelleştiriliyor. Uluslararsı sermaye güçlerine aktarılıyor. Ekonomisi dışa bağımlı hale getiriliyor. Yüksek faizle borçlanıp sıcak parayla günü kurtarmaya çalışılıyor. Ekonomiden dolayı siyasi irade de dışa bağımlı hale geliyor. Daha sonra ülke aleyhine yaptırımlar uygulanıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Diger iktidarlarin iktidarsizliklari neden tartisilmamis ilginc..:)

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:

Diger iktidarlarin iktidarsizliklari neden tartisilmamis ilginc..:)

Cunku bu kadar serbest at kosturan olmamisti. 

Toplam Hit: 7627 Toplam Mesaj: 54