folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Özgecan'ın Katili Öldürüldü

Özgecan'ın Katili Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

fazla abartıldı bu konu sıktı artık olan olmuş buna benzer çok olay var bu kızın ne özelliği var anlamadım kişisel fikrim

Söylmesi yanlışta arkadaş sanırım niye sadece sırf bu olayda bu kadar abartıldı her olayın üzerine bu kadar gidilse tecavüzcüler katiller her zaman baskı altında olsalar demek istemiş olabilir yani öyle söylemek istedğini düşünmek istiyorda olabilirim. 

Olaya gelince gram üzülmedim ve sorgulamıyorumda sorgulanması taraftarıda değilim . Belki bir gardiyen tüm ülkenin acısını dindirmek için işinden olmayı bile göze aldı halletti kurcalamamak gerek.

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bende bu haberi büyük ilgi ile izledim. ailesi için iyi haber olmuş. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    TOMBLACK bunu yazdı

fazla abartıldı bu konu sıktı artık olan olmuş buna benzer çok olay var bu kızın ne özelliği var anlamadım kişisel fikrim

Sana yapilinca ses etmeyiz tamam.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

şimdi öteki tarafta özgecan aslanı karşısında görecek ve hesaba katmadığı şeylerle yüzleşecek orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospunun evladı.

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

afedersin ama kişiseline sokiyim

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

afedersin ama kişiseline sokiyim

+1 çok net....

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

Sende nasıl bir zihniyet var la. Bu kızın özelliği ne nasıl bir düşünce. İnsan o aq insan. Nasil olan olmuş diyip siktiredebiliyorsun. Su forumda kolay kolay küfür etmem ama hakediyosun. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bu kizin benim kizimdan ne özelliği var demezmi başka bir baba en büyük paradoks kendini o bababanın yerine koy içerde adami silahla vurmuşlar benim kizim olsa bende aynı durum olsun isterdim yanı sonuç adalet var diğerleri için yok buna kim karar veriyor devlet mi haberciler mi ben olayın bu buyutundayım yanı medyanın abartması film değil ki bu biri değerli diğeri değersiz olsun hem tecavüz edilen hem boğularak öldürülen kız için yürümediler bile ama bu kız için herşey yapıldı bu ülkede büyük bir sorun var anlamayan varsa s.k yolu var millet neresinde belli değil yorumlar iyi olmuş hele şükür öldü keşke acı çekseydi böyle kapanip gidecekti yazdın ne oldu tatmın mi oldun uzaktan konu dar görüşlü ve herkezi kendi gibi düşünmeye zorlayacak kadar boş biri değilim ben bu forumda böyle bişey yazınca bu kadar dallama tip gelip yorum yazacaklarını bilseydim zaten konuya yorum yazmazdım s.k böyle olaylar olur zaten zaman zaman buda unutulaçak kimsenin s.kde olmadığınıda biliyorum öyle gözükmeye çalışan tiplerde var kendiyle alay ediyor sürü piskolojisi e oldu yaptı amk tamam bumu olay bitti gitti milletin yorumumu çekemeyen anlamada güçlük çeken insanlarla hele hiç ha yorum biraz sert bir uslup kabul ediyorum millet yorumda mantık arıyor kime göre sana göremi bana göremi küfür etmem saygısız ergen biri değilim ve kimseyi önemsemem anası bacısı olan düşünsün bazı kendini bilmezler var en kısa zamanda tatmın olurlar parmaklarıyla küfür yazarak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

bu kizin benim kizimdan ne özelliği var demezmi başka bir baba en büyük paradoks kendini o bababanın yerine koy içerde adami silahla vurmuşlar benim kizim olsa bende aynı durum olsun isterdim yanı sonuç adalet var diğerleri için yok buna kim karar veriyor devlet mi haberciler mi ben olayın bu buyutundayım yanı medyanın abartması film değil ki bu biri değerli diğeri değersiz olsun hem tecavüz edilen hem boğularak öldürülen kız için yürümediler bile ama bu kız için herşey yapıldı bu ülkede büyük bir sorun var anlamayan varsa s.k yolu var millet neresinde belli değil yorumlar iyi olmuş hele şükür öldü keşke acı çekseydi böyle kapanip gidecekti yazdın ne oldu tatmın mi oldun uzaktan konu dar görüşlü ve herkezi kendi gibi düşünmeye zorlayacak kadar boş biri değilim ben bu forumda böyle bişey yazınca bu kadar dallama tip gelip yorum yazacaklarını bilseydim zaten konuya yorum yazmazdım s.k böyle olaylar olur zaten zaman zaman buda unutulaçak kimsenin s.kde olmadığınıda biliyorum öyle gözükmeye çalışan tiplerde var kendiyle alay ediyor sürü piskolojisi e oldu yaptı amk tamam bumu olay bitti gitti milletin yorumumu çekemeyen anlamada güçlük çeken insanlarla hele hiç ha yorum biraz sert bir uslup kabul ediyorum millet yorumda mantık arıyor kime göre sana göremi bana göremi küfür etmem saygısız ergen biri değilim ve kimseyi önemsemem anası bacısı olan düşünsün bazı kendini bilmezler var en kısa zamanda tatmın olurlar parmaklarıyla küfür yazarak

lan  kıza  tecavüz  etmşler  tecavüz  neyin kafasındasın amk 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

lan  kıza  tecavüz  etmşler  tecavüz  neyin kafasındasın amk 

tam detaylı bilmiyorum ama tecavüz edilmedi diye anımsadim

TOMBLACK tarafından 11/Nis/16 22:34 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8820 Toplam Mesaj: 63
özgecan arslan