P535 Kullananlar?
-
Hocalar şu p535 ten alcam. nedeni; wifi, windows mobile, 520 mhz ve gps... ve de 3g si olmadığı için biraz ucuzlamış şu aralar. (:
şimdi şu windows mobile 6.5 çok hoşuma gitti. bu alet 64 mb ram ile wm 6.5 kaldırır mı? kaldırırsa tıkanma çok olur mu? illaki ram mi takmak gerekir? bi de skyfire yükleyince dokunmatik ekranla internette daha kolay dolaşılabiliyo. o yüzden istiyorum aleti.
ha bi de bu aleti kullananlar görüşerini de yazarlarsa sevinirim.
Hepinize Saygılar Hacılar. -
wm 6.5 kaldırabilir; ama çalıştıramazsın; çünkü buna uyumlu rom yok.
gps gayet iyi, igo'yu yükler keyfine bakarsın.
wi-fi iş görür, opera 9 yükler rahat rahat nette takılırsın. istersen 100mb internet paketlerinden alıp gprs le bağlanırsın 56k iş görüyor.
onun dışında ne bileyim bir sürü oyun, program mevcut. hatta emülatörlerle fantezi oyunlar çalıştırmak ta mümkün.
alır almaz InesoftPhone.5.07.Eng bu programı yüklersen telefon çevirmekte gayet rahat oluyor.
tek sıkıntı mesaj yazmak için kalem gerekmesi, onun dışında iyi üründür.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
hocam buna uyumlu rom yok derken?
editbidüt: internette elemanlar yazmışlar wm 6.5 yükledim diye fakat ram takıp da yüklemişler -
MMB bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
hocam buna uyumlu rom yok derken?
editbidüt: internette elemanlar yazmışlar wm 6.5 yükledim diye fakat ram takıp da yüklemişler
-----------------------------resmi olarak 6,5 rom çıkmayacak.
kullanıcıların kendi ürettikleri romlarda stabil olmaz.
-
stabil olmaması ne gibi zararlar verir ki hocam?
-
MMB bunu yazdı:
stabil olmaması ne gibi zararlar verir ki hocam?
-----------------------------yazılımsal sorunlara neden açabilir. riskli iş, tavsiye etmem.
telefona sinyal gelir ancak biri aradığında çalmaz, zırt pırt kilitlenir vs.
-
hocam peki sen 6.1 mi kullandın? hız sorunu felan olmuyor di mi? ha bi de hareket sensörü varmı (: hiç bi yerde yazmıyor ama gps varsa vardır diye şey ettim ben (:
-
MMB bunu yazdı:
hocam peki sen 6.1 mi kullandın? hız sorunu felan olmuyor di mi? ha bi de hareket sensörü varmı (: hiç bi yerde yazmıyor ama gps varsa vardır diye şey ettim ben (:
-----------------------------bende wm 6.0 vardı. pekte aramadım ilerisini.
hareket sensörü yok ayrıca ama pek gerekte yok bence.
-
6.1 kurmuştum çok nadir de olsa arandığında sanki telefon kapalıymış gibi oluyo. dediğim gibi çok nadir oluyo. Skyfire ile internette gezinmek çok kolay. her siteyi açar. youtube vb. gps te gayet başarılı igo8 yüklemeni öneririm. resco keyboard yükleyerek klavye görünümünü değiştirebilirsin. normalde klavye ufak bunu yükleyince daha büyük oluyo. Tek sorun şarjının çabuk bitmesi.
-
sanane bunu yazdı:
6.1 kurmuştum çok nadir de olsa arandığında sanki telefon kapalıymış gibi oluyo. dediğim gibi çok nadir oluyo. Skyfire ile internette gezinmek çok kolay. her siteyi açar. youtube vb. gps te gayet başarılı igo8 yüklemeni öneririm. resco keyboard yükleyerek klavye görünümünü değiştirebilirsin. normalde klavye ufak bunu yükleyince daha büyük oluyo. Tek sorun şarjının çabuk bitmesi.
şarjı wifi kullanırsak ne kadar gidiyo ki hocam? bi de wifi felan kullanmazsak? -
wifi ve gps kullanırsan 3 saat kullanmazsan 1 gün :/