Paket Program İle İlgili 100 Puanlık Soru
-
şirketimizde x firmasından aldığımız paket program var. yeni bilgisayarlar aldık ve paket programları yeni bilgisayarda çalıştırmak için paket programı aldığımız firma ek ücret talep ediyor.
bunu nasıl çözebilirim. illa ücret mi ödemek gerekecek.
-
Son kullanıcı sözleşmesinde cpu lisansımı diyor?
Hocam sana tawsiem pahalı ve limitlenmiş programlar alırsan onları virtualbox altında lisansla o zaman gayet portable oluyor, istediğin kadar pc de de kullanırsın =)
-
HolyOne bunu yazdı
Son kullanıcı sözleşmesinde cpu lisansımı diyor?
Hocam sana tawsiem pahalı ve limitlenmiş programlar alırsan onları virtualbox altında lisansla o zaman gayet portable oluyor, istediğin kadar pc de de kullanırsın =)
dediğin mantıklı şeyhim de şuan iş işden geçti tabi :) Şu an yapabilceğim birşey varmı ?
-
hangi program bu akınsoftmu
-
evet hocam akınsoft
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
evet hocam akınsoft
akınsoftsa hala viruale kurup lisanslayabilirsin hocam , öyle lisans yapışıp kalmıyor bilgisayara değiştirebiliosun , akşam yapalım 6 dan sonra istersen ?
-
Shephard bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
evet hocam akınsoft
akınsoftsa hala viruale kurup lisanslayabilirsin hocam , öyle lisans yapışıp kalmıyor bilgisayara değiştirebiliosun , akşam yapalım 6 dan sonra istersen ?
ama bana dedikleri başka bilgisayara kurmak için ek ücret istediler. sırf para koparmak için mi o zmn bu ?
-
aldığınız x paket programının kullanıcı sayısı belli mi hocam? eğer belli ise o sayı kadar lisanslı kullanabilirsiniz.. bu sayıyı aşarsan adamlar sırf para koparmak için telif hakları dolayısıyla dava açabilirler, biraz sıkıntılı durum.. adamların farketmeyecek şekilde kullanırsan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. benzer bir durumla oracle firmasıyla karşı karşıya gelmiştik..
-
essan bunu yazdı
aldığınız x paket programının kullanıcı sayısı belli mi hocam? eğer belli ise o sayı kadar lisanslı kullanabilirsiniz.. bu sayıyı aşarsan adamlar sırf para koparmak için telif hakları dolayısıyla dava açabilirler, biraz sıkıntılı durum.. adamların farketmeyecek şekilde kullanırsan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. benzer bir durumla oracle firmasıyla karşı karşıya gelmiştik..
tabi hocam belli lisans.
-
LinkinMeTiN bunu yazdıShephard bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
evet hocam akınsoft
ama bana dedikleri başka bilgisayara kurmak için ek ücret istediler. sırf para koparmak için mi o zmn bu ?
hocam kaç lisansın var senin 1 mi ?
-
virtualbox dediginiz sanal makineye mi kurmak programi ?