folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pandomim Lazım Beyler

Pandomim Lazım Beyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca ödev olarak verdi vizede pandomim yapıcaz .. yani konuşma olmadan taklit yapıcaz ornegın bı kedının yaptıgı hareketler bir hayvanın ınsanın dogumdan ölüme kadar olan hareketlerını sadece hareketlerle anlatıcaz .. hoca sıradan şeylerı pek sevmıyor acıkcası aklıma hıcbirsey gelmıyor .. ilginc ne yapabiliriz hocanın hosuna gıder güler veya bravo der :) hayatımda hıc taklit felan yapmadım benım acımdan zor bir durum .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

konuşmadan yapılabilinen tek şey sex gerçi çıkan garip sesleri saymazsak 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

konuşmadan yapılabilinen tek şey sex gerçi çıkan garip sesleri saymazsak 

Bugun arkadasın bırısı 31 ceken bır cocugu yapalım dedı :D aslında fıkır cok hosuma gıttı cok ılgı ve dıkkat ceker akıldada kalır güldürür :D ama gel gelelım hocanın gozunde 4 yıl boyunca 31 cı olcaksın :D:D ilginc bı durum acıkcası .. sarhos taklıtı yapıldı araba takliti yapan oldu futbolcu ve hoca taklıtı yapan oldu .. degişik birsey yapmak ıstıyorum kımsenın yapmadıgı .. gangam staylayı yapayım dedım cok sıradan geldı . 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ölmüş taklidi yap , 

şaka bi yana hocam klasik türk ev kadınını yapabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ilişkileri anlat. sevgili vs muhabbeti, araya pompa da koyarsın gülerler. adam da en sonunda yalnız kalır yaşlanmış halde filan.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu kara çarşafla komik dans eden cocuklar vardı web kamerası karşısında onu yapsak sızce nasil olur :d onun videosunu arıyorum ama bulamadım .Şunu dıyorum :D

video

h2run tarafından 18/Eki/12 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

bi ortamda sigaraya özenen, başlayan, maç galibiyeti sonrası gibi her keyif veren şeyden sonra sigara içme taklidi yapıp, en sonunda ölümü simgeleyen duruşu yap. Ama bunların hepsini sondan başa doğru yap. Önce yerde yatıp, ayağa kalkınca öksüren aksıran, sonra sigarayı yere atıyormuş gibi bi hareket yapan, izlediği maçta gol atıp ayağa kalkan ve keyif sigarasını yakan, sonrasında bi cafede arkadaşlarıyla gülüp eğlenen ve sigarayı deneme amaçlı arkadaşından ister gibi bi mimik hareketiyle başlayan olayı bitir.

Sigara içerken aklıma ancak bu geldi :)

Bauer tarafından 18/Eki/12 01:57 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bauer bunu yazdı

bi ortamda sigaraya özenen, başlayan, maç galibiyeti sonrası gibi her keyif veren şeyden sonra sigara içme taklidi yapıp, en sonunda ölümü simgeleyen duruşu yap. Ama bunların hepsini sondan başa doğru yap. Önce yerde yatıp, ayağa kalkınca öksüren aksıran, sonra sigarayı yere atıyormuş gibi bi hareket yapan, izlediği maçta gol atıp ayağa kalkan ve keyif sigarasını yakan, sonrasında bi cafede arkadaşlarıyla gülüp eğlenen ve sigarayı deneme amaçlı arkadaşından ister gibi bi mimik hareketiyle başlayan olayı bitir.

Sigara içerken aklıma ancak bu geldi :)

hocam boyle bı video varmı :) ızleyip ınce ayrıntılarına bakmam lazım pek kafamda canlandıramadım acıkcası sıgara kullanmadıgım ıcın :) 

h2run tarafından 18/Eki/12 01:59 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Up ( bide gunduzculer görsün )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler aklına bırsey gelen yokmu? yagmurda karsıdan gecmeye calısan adamı veya karınca ile agustos bocegını yapmayı dusunuyorum sizce nasil fikirler? yagmurda karsıdan karsıya gecmeye calısan adam videosu aradım ama bulamadım ınternetde bana yardımcı olabılıcek bırılerı varsa cok memun olurum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence siyaset ile ilgili birşey yap , ekip kur sen başbakan ol ekibin halk olsun ............. doğaçlama doğaçlama ... 

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 1483 Toplam Mesaj: 18