Panelvan Araçla Ne İş Yapabiliriz ?
-
ya hoca öyle bi dedinki sanki her panelvanı durduruyorlar yakalanana kadar herşey serbest adamlar kaçak telefon getiriyolar o arabalarla bırak faturayı k belgesini
-
c0der bunu yazdı
oho hocam bu aracı türkiyede kullanabilmen için k belgeleri alacan k1 belgesi lazım...
tonla vergisi var kolay mı öyle kapalı panelvanla gez arkada ne taşıdığın belli değil yolda polis, maliye durdursa ayvalara gelirsin...k belgesi dediğin ne dostum ?
vergi filan ödenir bi şekilde kazandıktan sonra . ticari iş yaparız ya maliye durdursa da hesabını veririz kaçakçılık yapmayacağız sonuçta
-
xxjokerxx bunu yazdı
saka bi yana toptancılık yapabilirsin dersenki ben ne anlarım piyasa cok giden ürünleri ucuza bulursan iş yapar ben anladığım işden örnek vereyim sana
mesela cep telefonu kılıfı kapamlı kılıf
bunu ban 5 tl satıyor toptancı ist 2 liraya var
veya bu kılıf
bunu bana 3 tl satıyorlardı ist biri geldi 1 lira dedi 200 tane aldım
dediklerim örnekdir piyasada hızlı satılacak ürünleri ucuza bulup pazarlayabilirsin ist dışına
istanbuldan ucuza bul çevre şehirlerde sat diyorsun öyle mi dostum ?
-
k belgesi yük ve eşya taşımacılığı yapan araç ve şoförlerin alması zorunlu olan belge
hoca ben o işden anlarım yanına ucuz mause klavye bilmem ne eklersin silikon kılıfdır değişik malzemeler devam edersin
ama ticaretini al gülüm ver gülüm yap bence
-
xxjokerxx bunu yazdı
ya hoca öyle bi dedinki sanki her panelvanı durduruyorlar yakalanana kadar herşey serbest adamlar kaçak telefon getiriyolar o arabalarla bırak faturayı k belgesini
ya deli deli konuşuyorsunuz hocam
adam ticaret yapacam yazmış sen yakalanana kadar herşey serbest diyorsun o belgeler olmadığında cezası kaç para biliyon mu la...
raul: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%20belgesi -
xxjokerxx bunu yazdı
k belgesi yük ve eşya taşımacılığı yapan araç ve şoförlerin alması zorunlu olan belge
hoca ben o işden anlarım yanına ucuz mause klavye bilmem ne eklersin silikon kılıfdır değişik malzemeler devam edersin
ama ticaretini al gülüm ver gülüm yap bence
K Belgesi araç için Hocam. Araç yük taşımacılığı yapması için K Belgesi gerekmekte bir de o aracı sürebilmesi için şöförün SRC Belgesi olmak zorunda..
-
xxjokerxx bunu yazdı
Bu araç için yanılmıyorsam K2 lazım. K2 Belgesi'nin olmaması durumunda ceza 2.426 TL. Ve denetlenen bir şey bu..
-
hoca ben adama belge alma demiyorum tabiki alsın benim dediğim almadanda yapan var ama kanun var herkes alacak diyor
-
darkroques61 bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
K Belgesi araç için Hocam. Araç yük taşımacılığı yapması için K Belgesi gerekmekte bir de o aracı sürebilmesi için şöförün SRC Belgesi olmak zorunda..
evet k belgesi araç şöfer için src ve pisikoteknik analizi lazımdı
-
xxjokerxx bunu yazdı
hoca ben adama belge alma demiyorum tabiki alsın benim dediğim almadanda yapan var ama kanun var herkes alacak diyor
alacak tabii kardeşim
maliyeden cezaları yediğinde anlar :)